0
Domaći fudbal

Ovo sam sanjao

Objavljeno: 27.09.12 u 10:55

Kao klinac čovek sanja i mašto o svemu i svačemu, ali malo šta od tih maštanja se na kraju ostvari. Uglavnom se svima nama ispuni želja da “budemo veliki”, dok ostali snovi ostaju nedostižni.

 

U slučaju Stefana Aškovskog to nije tako. Batica je u sredu debitovao za Partizan i čak postigao gol u duelu 1/16 finala nacionalnog kupa protiv Proletera iz Novog Sada i šta njemu sad u ovom trenutku više treba?

 

Ništa. On verovatno leti.

 

„O ovome sam sanjao, baš kao i svaki klinac iz Partizanove škole. Recite vi meni da li sam mogao da zamislim bolji debi od ovog koji sam imao? Ljudi, postigao sam gol“, kaže Aškovski.

 

Svestan je novi poletarac u crno-belom da ovde ne sme da se zaustavi i kako mora da radi još jače i više, nego što je to radio do sada, ali ovaj debi, a pogotovo pogodak bi trebalo da ga motivišu.

 

„Ciljevi Partizana su veliki, a to podrazumeva odbranu titule, osvajanje kupa i što bolji utisak u Evropi. Za sada nam ide dobro, formu podižemo iz dana u dan i spremamo se za naredna iskušenja.

 

Ne razmišljamo koji je tim s druge strane terena, jer samo uz maksimalan pristup svakom meču možete da očekujete uspehe.

 

Što se mene tiče, znam da sam tek na početku i kako moram da se dokazujem na svakom treningu, a trener Vermezović će odlučiti da li je to dovoljno za prvi tim ili nije“, kaže Aškovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter