1
Evropske lige

Madridski Real upisao nova tri boda, prvi trijumf na gostovanjima ove sezone

Srušen Rajo

Objavljeno: 24.09.12 u 21:41

Danas niko nije isekao kablove na stadionu Valjeha, pa je susret 5. kola Primere između Rajo Valjekana i Reala odigran. Kraljevski klub je na kraju slavio sa 2:0 potpuno zasluženo i tako došao tek do 7. boda ove sezone.

Prvi trijumf u gostima za Real najavio je golom u 13. minutu Karim Benzema, a zanimljiv je podatak da je Murinjo meč počeo sa Esijenom i Modrićem u startnih 11, dok su Kedira i Ozil ostali na klupi.

U 58. minutu glavni sudija Fernandez Borbalan pravi veliku grešku, Benzema je postigao još jedan gol, ali ovaj nije priznat jer sudija nije pustio prednost, već je dosudio slobodan udarac. Ko zna šta bi Murinjo rekao posle meča da je kojim slučajem Hoze Karlos izjednačio četiri minuta kasnije, ali je njegov udarac ipak završio iznad prečke.

Meč je rešen u 70. minutu, Amat je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, dosuđen je penal koji koristi Kristijano Ronaldo i potvrđuje pobedu Reala. Da sve bude gore po Rajo Kasado u 93. minutu dobija crveni karton, pošto mu je sudija dao drugi žuti zbog preglupog starta nad Ozilom.

Tim Žozea Murinja je na ovaj način došao do prva tri boda na gostovanjima u sezoni posle poraza od Hetafea i Sevilje, a Barselona im beži čak osam bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title SruÅ¡en Rajo | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter