0
Domaći fudbal

Sada bivši trener Hajduka rekao da je odmarao igrače protiv Partizana, da bi bili odmorni za meč sa Crvenom zvezdom?!

Samo u zemlji Srbiji

Objavljeno: 17.09.12 u 23:54

Da se u našem fudbalu dešavaju loše i tužne stvari znaju svi, ali ovo je zaista prevršilo svaku meru. Razumno je da se nekada igrači odmaraju za sledeći duel, kada je sezona u jeku i kada se igraju utakmice non-stop, ali kada posle dve nedelje pauze trener jednog tima javno kaže da je odmarao neke fudbalere koji su premoreni…

„I pre gostovanja Partizanu najavljivali smo promene u timu iz razloga što nas očekuje serija teških mečeva, pa smo raspoložive snage morali kvalitetno da rasporedimo, da rovite igrače sačuvamo za predstojeće susrete u kojima su nam potrebni zdravi igrači. Zato smo sačuvali sve one koji su imali problema sa povredama ili su premoerni. Verujem da će biti spremni za naredne okršaje“, rekao je Delić, sada već bivši trener Kuljana, pošto ga je nasledio Milan Milanović.

Sve bi ovo bilo u redu da sledeći meč Hajduk ne igra protiv Crvene zvezde u Kuli! Zamislite koji bi skandal nastao da recimo trener Majorke rekao da je odmarao igrače protiv Barse da bi bili spremni za duel sa Realom… Inače, za Hajduk nisu igrali Brać, Bulatović, Popović, Milutinović, Ćulum i Adamović… Šta mislite da li će svi biti u timu ovog vikenda? Odmah da napomenemo da ovo nema veze sa navijačkom opredeljenošću, već sa realnim sagledavanjem činjenica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter