0
Domaći fudbal

Golman Crvene zvezde sumira utiske iz duela sa Bordoom

Bajko: Prerano smo počeli da slavimo

Objavljeno: 06.09.12 u 15:08

Heroj iz Nikozije postao je jedan od tragičara iz Bordoa. Crveno beli su eliminisani u plej ofu za plasman u Ligu Evrope na šokantan način, a Boban Bajković je rekao da je evidentno da se poraz dogodio zbog velikih emocija i preranog slavlja.
Zvezda je u Bordou izjednačila na 2:2 golom kapitena Nikole Mikića u 90. minutu, ali je Bajković u nadoknadi skrivio penal, pa je francuski tim došao do trijumfa 3:2.
„Mnogo smo se trudili, na kraju kada smo izjednačili, savladale su nas emocije, prerano smo poceli da slavimo i to nam se obilo o glavu. Ali, izvukli smo pouke, nažalost ponovo smo naučili ono što smo već i znali – da je u fudbalu sve moguće.Ja prvi nisam reagovao kako treba, prvi sam zagrlio Mikića od radosti, misleći da je sve gotovo. Možda nam se Bordo vratio protiv niškog Radničkog, uspeli smo da damo pobednički gol u poslednjem minutu“, rekao je Bajković.
On je ostao pri stavu koji je izneo odmah posle utakmice da je prestrogo dosuđen penal i da nije faulirao Obranjaka.
„Nije bio penal, to mogu da garantujem. Nisam lud da uklizavam u njega kada vidim da je u šesneastercu. Na usporenom snimku, koji sam i sam gledao mnogo puta, jasno se vidi da je počeo da pada i pre kontakta. Sada je nažalost kasno i nema potrebe o tome više razmišljati. Sada se vraćamo mislima ovde, gde smo najbolji i gde to treba da dokažemo“, poručio je Bajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter