0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

STOLICA O VLAHOVIĆU: ‘Nesporni su njegovi fudbalski kvaliteti, zna šta treba da uradi…’

Objavljeno: 11.11.19 u 17:03

Poražena je Fiorentina na gostovanju Kalariju, ali je u tom porazu dobila napadača.

Proradio je mladi reprezentativac Srbije Dušan Vlahović koji je upisao prvi, a potom i drugi gol u dresu ‘ljubičastih’ u porazu 5:2.

Ilija Stolica je u ponedeljak objavio spisak reprezentativaca za utakmice rezrezentacije Srbije protiv Estonije i Rusije, a jedna od glavnih tema bio je upravo Vlahović, odnosno njegov izostanak sa spiska.

– Mlada reprezentacija mora da bude filter za A tim, filter u svakom smislu, naravno u igračkom smislu, ali i na model ponašanja svakog reprezentativca. Konkretno, pitali ste me za Duću Vlahovića, razgovarali smo, on jasno zna šta treba da uradi i na koje stvari da utiče, jer njegov fudbalski kvalitet je nesporan, oduševio sam se sa dva njegova gola, čestitao mu... Druge stvari će sigurno promeniti, upravo zbog toga da sutra u A selekciji ne bi imali situaciju koja je morala ranije da se rešava – rekao je Stolica.

„Orlići“ obe predstojeće utakmice igraju u Nišu, protiv Estonije u petak od 19 časova, a protiv Rusije u utorak, 19. novembra, u istom terminu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter