0
Evropske lige

FOTO: YouTube

NIJE IMUN NA PRAVILA: Ronaldu prete dve godine suspenzije…

Objavljeno: 11.11.19 u 19:14

Nije se Kristijano Ronaldo lako pomirio sa odlukom Maurisija Sarija da ga zameni u 55. minutu, a čini se da ga tek čeka oštra kazna.

Bio je Ronaldo ljut kada ga je Sari zamenio i na njegovo mesto ubacio Paola Dibalu, Ronaldo je posle izmene otišao u svlačionicu, a italijanski medijji navode da bi tek mogao da bude drastično kažnjen zbog odluke da u toku meča ode kući.

Podsećaju da pravila to ne dozvoljavaju, mogao je primera radi da bude pozvan nakon meča na doking kontrolu. O tome je govorio Antonio Kasano.

– Ja sam morao hitno da se vratim na stadion kako bih izbegao dvogodišnju suspenziju – rekao je Kasano i podsetio je na njegov odlazak sa Olimpijskog stadiona u Rimu kada kao igrač Rome nije želeo da sačeka kraj gradskog derbija protiv Lacija.

Videćemo hoće li Italijani biti rigorozni prema Juventusovoj zvezdi, kojoj bi pomenuta kazna verovatno predstavljala neslavan kraj karijere. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter