0
Domaći fudbal

FOTO Screenshot

KAKVA GOD DA JE, NAŠA JE: Kolarov je poslao jasnu poruku pred naredne mečeve kvalifikacija!

Objavljeno: 11.11.19 u 21:06

Aleksandar Kolarov obratio se medijima danas pred mečeve protiv Luksemburga i Ukrajine u kvalifikacijama za EURO 2020.

Srbiji su potrebne pobede u oba meča koja na svom terenu, a poret toga i kiks Portugalije koja igra protiv Litvanije i Luksemburga. Kapiten Srbije ističe da ‘orlovi treba da odrade ono što je u njihovoj moći.

– Šta će biti sa Portugalijom na to ne možemo da utičemo. Bitno je da mi budemo pravi i budemo spremni ako dođe kiks. Ako ne bude,onda da se spremamo za baraž Lige nacije. Verujem da možemo konačno da “vežemo“ Mundijal i EURO – poručio je Kolarov.

Naveo je da reprezentacija mora da bude iznad ličnih interesa.

Dugo sam ovde i uvek sam gledao svoj pristup, od prvog do ovog današnjeg okupljanja. Uvek sam gledao da reprezentacija bude na prvom mestu. Nekad lični ciljevi moraju da se stave u drugi plan, iako je to ponekad teško igraču da prihvati. Ma kakva reprezentacija bila. Dugo sam ovde i bilo je svakakvih ekipa, ali je to naša reprezentacija. Svako treba da stavi interes i na svoju štetu za interes grupe – rekao je kapiten srpskog tima.

Srbija dočekuje Luksemburg u četvrtak, a tri dana kasnije na stadionu „Rajko Mitić“ gostuje Ukrajina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter