0
Domaći fudbal

ODRIČU SE MILIONA: Benfika prodaje Andriju i to za ‘siću’!

Objavljeno: 10.11.19 u 09:44

Dugo se već spekuliše o sudbini Andrije Živkovića u Portugaliji, a čini se da je sada i igraču i klubu najjasnije da je rastanak jedina opcija, bar tako tvrde tamošnji mediji.

Doveden je kao veliki zalog za budućnost, igrač koji će praviti razliku na terenu i u budućnosti doneti na desetine miliona evra Benfiki. Umesto toga, klub je došao u situaciju da razmišlja o mogućoj prodaji igrača pošto-poto kako bi bar probali da vrate uložen novac.

Licitiraju portugalski medijima gde će Živković nakon benfike, navodno, sada je sve dogovoreno. Talentovani fudbaler će u januaru napustiti ‘La Luž’ ali uz daleko manje obeštećenje nego što je to planirano.

Portugalci tvrde da je glavni cilj Benfike da ‘izvuče’ 6.300.000 miliona evra koliko je plaćen srpski fudbaler. Okoliko pogledamo učinak Živkovića, za poslednjih šest meseci odigrao je pet minuta za Benfiku i to na pripremama protiv Milana.

Ovog leta za Andriju je stigla ponuda Nice od 10 miliona evra, ali je odbijena jer su Portugalci čekali nešto bolje, ali po svemu sudeći to nisu dočekali. Ne navodi se u koji će klub otići Živković, ali je ovo idealna prilika da ‘restartuje’ svoju karijeru i potraži svoju drugu šansu.

Podsetimo, ovog leta pored Nice interesovanje za Srbina pokazali su i Fenerbahče, Ren i pojedini premijerligaši. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter