0
Domaći fudbal

TSC SPREMAN ZA VOŽDOVAC: ‘Ovo nisu oni timovi iz prvog meča’!

Objavljeno: 07.11.19 u 15:55

Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju, 10. novembra u 14.30 sati, dočekuju na stadionu u Senti ekipu Voždovca iz Beograda, u 16. kolu Superlige, sa namerom ponovo odigraju dobar meč i ostvare pobedu.

Kapiten TSC Saša Tomanović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja je svega jedno mesto iza TSC-a na tabeli Superlige.

U prošlom kolu pobedili smo Radnički, u utakmici koja nam je bila jako važna i teška. Mislim da nas protiv Voždovca očekuje još teži duel, jer je to ekipa koja ima poseban stil igre i u gostima postiže odlične rezultate. Sa druge strane, mi takođe imamo svoj stil igre koji namećemo svakom protivniku i trudimo se da u svakoj utakmici idemo na pobedu – rekao je Tomanović.

Krilni napadač Borko Duronjić takođe je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.

– Imamo dve teške nedelje iza sebe, bez slobodnog dana, ali je atmosfera u ekipi odlična, posebno jer smo uspeli da trijumfujemo u derbiju sa Radničkim. Verujem u novu pobedu – dodao je Duronjić

Trener golmana Silard Farago ocenio je da protivnik TSC u 16. kolu, ekipa Voždovca, ima prepoznatljiv stil, veoma dobre igrače, koji su tehnički potkovani, kao i odličnu ofanzivnu tranziciju.

– Očekuje nas veoma teška utakmica, ali, kao i uvek, mi želimo sva tri boda – istakao je Farago.

On je rekao i da pobeda koju je TSC ostvario protiv Voždovca u prvom kolu nema nikakav uticaj na meč u nedelju, pošto ovo neće biti duel istih ekipa.

– Voždovac je uveo u igru ozbiljne igrače, pa mi možemo da očekujemo drugačiju utakmicu – kazao je Farago.

U prošlom, 15. kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu pobedila Radnički iz Niša rezultatom 2:0 i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Superlige Srbije sa 28 bodova iz 8 pobeda 4 remija i 3 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac iz Beograda je 6. na tabeli 25 osvojenih bodova. Ove dve ekipe sastale su se u prvoj utakmici Superlige, kada je TSC slavio sa 2:1 na terenu Voždovca.

Utakmica TSC – Voždovac, igraće se u nedelju, 10. novembra od 14.30h, na stadionu u Senti, gde je TSC domaćin ove sezone, dok traju radovi na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter