1
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

OVO JE EPILOG: Novi Pazar kažnjen novčano i sa dva meča bez publike!

Objavljeno: 07.11.19 u 12:12

Buran meč odigrali su Novi Pazar i Sinđelić. Gosti su slavili sa 1:0, a meč je izazvao brojne polemike.

Sada smo dobili i epilog cele situacije. Pazarci će dva meča odigrati bez prisustva publike, a takođe i novčano sa 300.000 dinara.

Podsetimo, kako je HotSport pisao, trener Sinđelića Dragan Đukanović je nakon meča istakao da je njegov tim trpeo žestoke uvrede, te da su sa tribina vikali ‘ubij Srbina’. Takođe je istakao da je delegata neko pogodio flašom u glavu i da mu je 15 minuta ukazivana pomoć.

Na tom duelu trener Sinđelića Dragan Đukanović prijavio je da je njegova ekipa žestoko vređana, da su sa tribina uzvikivali „Ubij Srbina“, a delegata meča Predraga Milivojevića neko od navijača pogodio je flašom u glavu u finišu meča.

Pazarci će prvi meč pred praznim tribinama igrati u subotu protiv OFK Žarkova, a onda drugi za dve nedelje, kada im na noge stiže Kolubara.

FOTO: FK Novi Pazar

0
0

1 Komentara

  1. Tu ne pomaže ništa! Kakvo suspendovanje za dva meča?! Kada će posle ta dva meča, opet biti nastavljeno po starom: žestoki pritisci na sudije i delegate, civili u restriktivnoj zoni, i naravno orkestrirano vređanje sa tribina države Srbije i srpskog naroda! Da je Srbija jaka država kao npr. Izrael, Novi Pazar bi bio isključen iz lige uz zabranu povratka u sledećih 99 godina! Ali, mi smo banana država!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter