4
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

VULIĆ: Morali smo bolje da markiramo Kejna! PETROVIĆ: Ovo je neka druga dimenzija! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.19 u 00:08

Mladi Njegoš Petrović bio je impresioniran igrom Hotspura, dok Miloš Vulića žali zbog grešaka zbog kojih su golovi primljeni.

– Videli ste kakva je ekipa Totenhem, ovo je za mene neka druga dimenzija fudbala. Utakmica u Beogradu će biti drugačije, najviše zbog naših navijača. Niko se kod nas nije naigrao fudbala. Nadamo se da možemo da ostvarimo proleće u Evropi – rekao je Njegoš Petrović.

Miloš Vulić nije mogao da prežali greške i lošu markaciju u odbrani.

– Teška uakmica za nas, rano primili gol iz prekida i to je promenilo tok utakmice. Otvorili smo se, oni su nam pokazali koliko su brzi i kako se kreće. Izgubili smo visokom razlikom, sad čekamo Totenhem kući i to će biti drugačija utakmica.

– Nismo se iznenadili. To su vrhunski igrači. Ponavljam primili smo jeftin gol iz prekida i to je usmerilo utakmicu. Morali smo bolje da markiramo Kejna, davali su golove iz naših grešaka.

Iz Londona: Nikola Martać

0
0

4 Komentara

  1. GOSPODO ZADNJI VEZNJACI ,VI NA UTAKMICI NE POSTOJITE.I TO NE SAMO OVOJ UTAKMICI.U NAPADU VAS NEMA U ODBRANI NE UČESTVUJETE. NITI JEDNU NJIHOVU KONTRU NISTE PREKINULI FAULOM(oni našu svaku),o napadu marin dolazi po loptu u half liniju ili je halfovi iznose. čemu vi služite???mi smo utakmicu odigrali sa 9 igrača.oz katastrofalnog gobeljića

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg, tako je to kad nemas takmicarskih utakmica u nogama….kad naleti po koja godisnje, odma poraz. Cesto bez suta u protivnicki gol.

    0
    0
    Odgovori
  3. Neznam što reći osim da bi Milojević trebao da razmisli u kojoj on to formaciji igra.Koliko se sinoć moglo vidjeti Zvezda u obrani igra sa dva halfa i pola lijevog beka dok desnog nema jer stoji cijelu utakmicu na liniji centra.Osim toga formacija cijelog tima mu je postavljena kao da vodi klub koji se tek upoznava sa formacijama u igri .Totemhemovih 4-2-3-1 nije isto što i zvezdinih ,njihova se formacija prelijeva u 4-3-3 dok zvezdina dobija izgled 2-7-1 što nema veze sa pameti i onakvom Gobeljiću bi se trajno zahvalio na statiranju uz aut liniju .

    0
    0
    Odgovori
  4. Covece pa mi smo prosli odlicno.gde si ti bio kad nisi video da smo trebali da primimo 10?
    pozdravi gobeljica i pitaj miloja kolika mu je dioptrija kad ne vidi da on ne moze da igra ni za moj kucni savet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter