2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PLS: Prvi put istoriji druga liga se igrala na ‘Marakani’, Radničkom se posrećilo! (FOTO)

Objavljeno: 23.10.19 u 21:50

Pored Kupa Srbije danas su odigrana i dva odložena meča Prve lige Srbije i u oba su slavili gosti.

U dugoj istoriji stadiona Crvene zvezde popularne ‘Marakane’ pored crveno-belih igrale su seniorska i mlada reprezentacija Srbije. Igrao je i Spartak kao domaćin u Ligi Evrope, ali se prvi put dogodilo da se odigra meč druge lige. Naime, Grafičar je u odloženom meču Prve lige Srbije dočekao Radnički iz Kragujevca.

Tim sa Senjaka je domaćin bio na pomoćnim terenima Crvene zvezde iza južne tribine, ali su večeras ‘ljubičasti’ imali priliku da zaigraju na našem najvećem stadionu. To im se nije posrećilo, jer su Kragujevčani slavili sa 2:0.

Odluka o pobedniku pala je u poslednjih deset minuta, gosti su poveli golom Nikodijevića u 80. minutu, da bi konačnih 0:2 sa penala postavio Varjačić.

U drugom meču Zlatibor Čajetina je kao gost pobedila Trajal ‘iz keca u dvojku’ – 2:1. Domaćin je u Kruševcu poveo golom Kecapa u 32. minutu. Nedeljković je gostima doneo izjednačenje u 75. minutu, da bi Stojanović u nadoknadi vremena doneo potpuni preokret.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

    • A sto nebi kad ste vi dobili (oteli) bazen na Banjici,Stadion u Humskoj a od skora i veliku halu Stark Arenu ,sto nebismo i mi nesto dobili od drzave .Ah da zaboravio sam dobili ste(pokrali) i SC Teleoptik sa zemljistem kao i Halu za treniranje kosarke.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter