1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZORAN TOŠIĆ PRED DOLAZAK MANČESTERA: Želim gol i slaviću ga, a tamo ću da im se ‘izvinim’!

Objavljeno: 22.10.19 u 09:56

Sve se polako sprema za dolazak Mančester junajteda u Beograd, a spreman je i bivši igrač ‘crvenih đavola’ Zoran Tošić.

Najveću pažnju pred duel Partizana i Mančester junajteda privlači Zoran ‘Bambi’ Tošić, koji je pred meč koji se igra u četvrtak od 18:55h istakao da mu ovo neće biti prvi put da igra protiv engleskog velikana.

– Imao sam priliku već da igram protiv njih u dresu CSKA u Ligi šampiona i bilo je interesantno i emotivno. Drago mi je što ću ponovo odmeriti snage s Mančesterom igrajući za klub za koji svi znamo šta mi znači, i ne samo meni nego svakom od nas. Veoma sam srećan što imam priliku da protiv jednog tako velikog kluba pokažem šta mogu i koliko mogu – izjavio je Tošić.

Tošić šansu Partizana u predstojećem meču vidi protiv u činjenici da tim Ole Gunara Solskjera nije previše razmišljao o crno-belima, jer je bio preokupiran najvećim derbijem engleskog fudbala protiv Liverpula (1:1).

– Odigrali su derbi i sigurno nisu mislili na nas sve dok nisu završili tu utakmicu. Partizan im je bio u drugom planu i to je neka naša šansa. Ne smemo da zaboravimo da imaju ozbiljan kvalitet, pogotovo za naše uslove, i za nas su ozbiljan protivnik, čak i ako izađe ta „druga“ ekipa. Moramo da budemo oprezni, ali prvenstveno da želimo pobedu i verujemo u nju. Moramo da verujemo u sebe i onda možemo da je ostvarimo.

Interesantan je bio odgovor na pitanje da li će proslaviti gol u Humskoj, popularni ‘Bambi‘ je rekao:

– Iskreno se nadam da ću imati priliku da postignem gol i da ću je iskoristiti i tako ulepšati spektakl. Ne znam šta bih uradio, ali je Partizan meni mnogo više dao nego Mančester i to je klub koji je broj jedan za mene. Nema sumnje da ću proslaviti kako treba – rekao je, a na konstataciju novinara da u Beogradu slavi gol, a na Old trafordu se posle pogotka ‘izvini’ navijačima, Tošić je zaključio:

– Slažem se, može. Bilo bi lepo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter