4
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

NIJE DOBRO: Novi gol za Totenhem, pucaju koantre u Londonu (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.19 u 22:22

Ako se ovako nastavi Crvena zvezda bi u Londonu mogla da doživi debakl protiv Totenhema u Londonu.

Otvorila se Crvena zvezda u drugom poluvremenu, što je Hotpsur iskoristio da preti iz kontranapada. Igrao se 57. minut kada je pukla kontra, lopta je iz sredine otišla na desni bok, Orije je lako izbacio Rodića, Lamela se sjajno snašao nadomak ‘peterca’ i pogodio – 4:0.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Najgori u smešnoj i sporoj ekipi Zvezde je pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, sa svojim već čuvenim odgovorom posle loših igara Zvezde I debakala: “Ovo je novi iskustvo za nas. Moraćemo iz ovoga da izvučemo pouke”. Ali, simptomatično je da Milojević uvek trlja jedno te isto a ne izvlači nikakve pouke! Pošto on ne vidi dalje od svog nosa, ja kao navijač Zvezde, ću mu reći pouku: mora se igrati brzo, bez sporih igrača u timu, mora se napadati, mora se se imati mnogo više energije u igri.Zar mu nije pouka kako igrači Totenhema brzo iznose loptu sa svoje polovine i kako rade tranziciju, sve brzo i u pokretu! Ovo je za zabrinutost, juče smo u Londonu ukupno primili 14 golova. Ovo je za ALARM u upravi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter