1
Evrokupovi

LEGENDARNI MAJKL OVEN: U Beogradu vidim remi, Partizan ne gubi na svom stadionu!

Objavljeno: 22.10.19 u 16:44

Legendarni napadač Liverpula i Real Madrida Majkl Oven govorio je o utakmicama Mančester siti – Atalanta i Partizan – Mančester junajted.

Majkl Oven izneo je svoje viđenje utakmice u Beogradu i istakao je da će ‘crveni đavoli’ teško do pobede u Humskoj. On u prestonici Srbije vidi utakmicu bez pobednika.

– Oba tima imaju po četiri osvojena boda i mislim da se posle meča u Beogradu ništa neće promeniti, bar kada je bodovna razlika u pitanju. Partizan na poslednjih 11 utakmica nije porežen na svom terenu, imaju osam pobeda i tri remija. Mančester junajted nije poražen u 13 utakmica, a na devet nije primio gol. Osvajanje boda za ‘crvene đavole’ ne bi bio loš rezultat, bilo bi dobro da postignu gol. Moje predviđanje je remi – rekao je Majkl Oven.

Verujemo da i veliki broj navijača Partizana ne bi imao ništa protiv boda u duelu sa Mančester junajtedom, mada će imperativ svakako biti osvojanje celog plena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter