17
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

EKSPERT ZAPALIO SRPSKI FUDBAL: ‘Dva gola Crvene zvezde protiv Rada su neregularna, Zvezda oštećena za penal, a Partizan’…

Objavljeno: 22.10.19 u 00:03

Gostujući u emisiji ‘Pregled kola’ sudijski ekspert Igor Radojičić analizirao je prethodno golo, a nema sumnje da će se oko njegovih reči podići dosta bure.

Radojičić tvrdi da prvi gol Crvene, odnosno penal nad Milanom Rodićem za 2:0 i pogodak Marka Gobeljića za konačnih 3:1 nisu bili regularni.

– Sudija nije bio dorbo pozicioniran za ovaj momenat, ali se na snimku vidi da kontakta između igrača i golmana nema, što znači da to nije bio prekršaj – rekao je Radojičić.

Potom je prokomentarisao situaciju u kojoj nad Markom Marinom nije sviran penal nekoliko minuta kasnije.

– Što se tiče situacije sa Markom Marinom, tu se vidi da je postojao kontakt na desnoj nozi i to je bio prekršaj, trebalo je da to svira – ističe Radojičić.

On je potom objasnio zašto je Gobeljićev gol neregularan.

– U situaciji sa trećim golom, na snimku se vidi da je Gobeljić odigrao rukom i tu je sudija trebalo da odsvira slobodan udarac za Rad – rekao je on.

Na kraju se osvrnuo na situacije iz Partizanovog meča, posebno na detalj kada je igrač igrao rukom u padu i kada je Sadik pao u šesnaestercu protivnika.

– Što se tiče prve situacije vidi se da igrač pada, ali da ne dodiruje loptu rukama već grudima, tako da je ovde ispravno dosuđeno. Kod momenta sa Sadikom, situacija je čista, nije bilo prekršaja, a opet, kao i u prethodnim komentarima, može da se priča o simuliranju – naveo je Radojičić.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

17 Komentara

  1. Radojičić crveno beli, a čovek kaže da nije bio penal nad Rodićem i treći gol Zvezde neregularan?! Da li je pomenuti gospodin Mile slep ili zatrovan preko svake mere? Problem je što je čovek isto tako rekao i da je bio penal nad Marinom i da nije postojao penal za Rad.

    0
    0
    Odgovori
  2. Smatram da mi i nemamo tako lose sudije ali iz sude pod pritiskom mocnika jer ih lako sklanjaju sa liste ako omanu..neko je davno rekao da je sport ogledalo drustva a vi sami vidite kakav nam je sport a pogotovo korumpirani fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto nije komentarisao da li je Zvezda ostecena za penal par minuta pre nego sto je dosudjen onaj smesni penal? I zasto nije komentarisao da li je postojao penal za Rad ? Koje su ovo gluposti i koji su ovo cirkuzanti. Uvedite strane sudije da sude meceve,batalite ove strucnjake

    0
    0
    Odgovori
  4. „Ovde je sudija dobro postavljen, desna noga Marka Marina je van kaznenog prostora, nije prekršaj za najstrožu kaznu, jeste prekršaj za slobodan udarac“……….kad novinar izvestava kako bi njemu odgovaralo.Ko sutra da mu veruje bilo sta.

    0
    0
    Odgovori
  5. Smesan je ovaj lik (igor radojicic) jadan, licimeran potkupljen. Od kada komentarise sporne sitacije na areni ovo mu je prvi slucaj da je sve ispravno iskomentarisao. Samo nije u pravu kad kaze da sudija na mecu zvezda-rad nije dobro pozicioniran. Korumpirani radojicicu i te kako je dobro pozicioniran, da odsvira u korist sekte, za cega je bio pripremljen. Da ne zaboravim zasto je korumpirani tumac pravila fudbalske igre ovaj put realno komentarisao sporne sitacije? sekta je odmakla 7 bodova, koje ce Partizan tesko dostici. Za pocetak prvenstva lepa zaliha prednosti u korist sekte (neregularni bodovi sekti protiv INDJIJE, NAPRETKA, i RADA) to je za sada dosta i sada slede tacne analize od strane korumpiranog radojicica, i u nastavku prvenstva vrlo dobro sudjenje na utakmicama sekte. Ocekujem i koji penal protiv iste DA SE VLASI NE DOSETE. tO CE TAKO ICI SVE DOK pARTIZAN OPET BODOVNO NE PRIPRETI SEKTI.

    0
    0
    Odgovori
      • Gol nije postojao jer je bio cist faul nad golmanom, to sto si ti zaslepljen mrznjom i sto pokusavas najveci kriminal u istoriji sporta na planeti zemlji da izjednacis sa faulom nad golmanom u derbiju gde smo vas oduvali suvise je pa cak i za vas cigane !!!
        Druga stvar da nije sudija vi bi danas imali minimum 10 bodova manje pa cak i taj „ponisten gol“ ne bi imao uticaj na tabelu jer bi vi bili na trecem mestu na tabeli !!!!!!

        0
        0
        Odgovori
  6. Ma da be, nzm sto, al na svaku utakmicu se sudije ne pozicioniraju dobro kad god je neki igrac zvezde u protivnickom sesnaestercu…

    0
    0
    Odgovori
    • Ohhhoooo jel to glodari kukaju sad im sudije krive sto su izgubili u Lucanima a vi gospodo kad ste pljackali i otimali(setite se kupa protiv Vojvodine) to je bilo sve regularno a da vas pitam jel radiste doping test posle ijenog derbija NISTE A STO ? Na derbiju trcite ko spricani a sledece utakmice igrate ko mrcine i neko vam kriv

      0
      0
      Odgovori
  7. Sa ekipom-ekspedicijom C,Zvezde, za London krenuo Slavisa Kokeza da se nadje sa doktorom koji se vratio starom zanatu i boravi u Londonu, jer ovo postaje toliko providno da se verovatno i oni sami stide i ne veruju svojim ocima. SRPSKI FUDBAL je umro,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Ma Terzic ima i politicke obaveze.On kao crnogorac je trenutno na nasoj strani.A u londonu je i Dusko Knezevic koji je dobar kandidat takodje… pa je najsigurnije ,u nekoliko pari ociju da se sve to dogovori…
      Sta mislite da je Terzic svojim kvalitetom zasluzio da vodi FK?????

      0
      0
      Odgovori
  8. Ko daje za pravo ovom Radojičiću da komentariše sporne odluke u suđenju. Pa i slep bi video da je sav u zvezdinom transu i čudi me da u emisiju ne dođe u crveno-belom dresu. On i njemu slični su krivci što nam se ovo dešava u fudbalu. Penal protiv Inđije, sada protiv Rada i još deset drugih koji su više nego sporni već su zaboravljeni, a poništen pogodak zvezde protiv Partizana je i dalje tema razgovora. SRAM VAS BILO „SUDIJE“ JER VI NISTRE DELIOCI PRAVDE, VEĆ UNOSITE NEPRAVDU!

    0
    0
    Odgovori
    • A ponisteni čisti gol na derbiju za Zvezdu pretpostavljam da te nezanima upravo zato sto mrzis sve sto je crveno belo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter