0
Evrokupovi

FOTO; FK Crvena zvezda

KANJAS I VULIĆ PRED TOTENHEM: Spremni smo za teško gostovanje

Objavljeno: 21.10.19 u 10:30

Crveno-bela ekspedicija spremna je za okršaj sa Totenhemom u okviru trećeg kola grupe B Lige šampiona, koji se igra u utorak, 22. oktobra, u 21 čas.

Pre poletanja za London Zvezdin dvojac Hoze Kanjas i Miloš Vulić izneo je očekivanja pred sutrašnji duel.

– Idemo da se borimo, da trčimo, znamo naše mogućnosti. Borimo se za nove bodove u Ligi šampiona. Ova utakmica će biti drugačija jer Totenhem igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Imaju veoma brze i snažne igrače i to ih izdvaja u odnosu na druge evropske timove. Moramo da budemo svesni toga, ne smemo da dozvolimo da gubimo lopte na sredini terena. Fokusiraćemo se na kontranapade, tu je naša šansa – rekao je Kanjas i dodao:

– Ne bih posebno izdvojio najboljeg fubalera, oni su zajedno fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Imaju jako dobrog trenera. Igrali su finale Lige šampiona prošle sezone tako da su jasne njihove ambicije.

Mladi vezista Vulić, nakon debija protiv Bajerna iz Minhena i prvenca protiv Olimpijakosa sa nestrpljenjem očekuje nastavak Lige šampiona.

– Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica. Evidentno je da je Totenhem u padu forme, ali to nas neće zavarati. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu. Promenili su samo dvojicu fudbalera u odnosu na prošlu sezonu kada su bili finalisti najelitnijeg evropskog takmičenja. Maksimalno ćemo se spremiti da im odgovorimo našim stilom igre, uradićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat. Totenhem igru u ogromnoj meri zasnim na ofanzivi, sve linije tima izlaze dosta visoko, tako da tu može da leži neka naša šansa. Pokušaćemo da ih iznenadimo ranim centaršutevima – poručio je Vulić.

FOTO; FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter