8
Evrokupovi

FOTO: FSS

BEZ BOAĆIJA: Slaviša Kokeza putuje sa Crvenom zvezdom u London!

Objavljeno: 21.10.19 u 09:48

Iznenađenje u avionu za London u crveno-beloj ekspediciji.

Ovog jutra u 10 časova sa beogradskog aerodroma u London ekipa Crvene zvezde kreće na utakmicu trećeg kola Lige šampiona, koju igra u utorak, 22. oktobra, protiv Totenhema.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević na put je poveo 21 fudbalera: Na spisku su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovn Pankov, Miloš Degenek, Srđan Babić, Santana Žander, Milan Rodić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hose Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Miloš Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Tomane.

Pomalo iznenađujuće, u avionu crveno-belih biće i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, javlja novinar HotSporta sa aerodroma ‘Nikola Tesla’.

0
0

8 Komentara

  1. Koga bi to trebalo da iznenadi!?
    Mene cudi da sa njima ne idu i Vucici, braca Toncev, Mali, a verovatno bi bilo mesta i za Babarogica i jos nekoliko sudija.

    0
    0
    Odgovori
  2. I nigde ne pise zbog cega ovaj ide u London ? Sta ce on sa nasim igracima tamo? Ako ide poslovno za London pa je krenuo istim letom onda ok ili zeli da gleda utakmicu. Ali zato novinari to prenesu kao da je krenuo sa milionima koje ce da podeli Zvezdi. Svasta

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad je muka……za silne penale…..pomozi Kokeza.Pa,bio je i red da ga povezu malo u London.
    Ma salim se….on navija za Partizan,pomaze mu i sakom i kapom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter