0
Domaći fudbal

‘ZAJEDNO ZA ŽIVOT’: Marin i Pankov se družili sa ljubiteljima fudbala

Objavljeno: 20.10.19 u 22:10

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ organizovala je još jednu uspešnu humanitarnu večeru sa poznatim sportistima, te je večeras jedan ljubitelj fudbala imao priliku da se druži i večera u društvu kapitena Crvene zvezde, Marka Marina kao i njegovog klupskog druga Radovana Pankova, a sve za pomoć trogodišnjoj Heleni Gavran koja boluje od teškog tumora mozga i kojoj je za lečenje u Parizu hitno potrebna suma od 500.000 eura.

Zbog toga što porodica male Helene nažalost nema mogućnosti da isfinansira ovo lečenje, Humanitarna organizacija poznata po sportskim humanitarnim večerama udružila je snage sa Crvenom zvezdom i pozvala sve donatore da na interenet licitaciji licitiraju za večeru u društvu Marka Marina, a donator koji je ponudio najveći iznos dobio je priliku za to jedinstveno iskustvo.

Ovoga puta to je bio Zoran, koji je izlicitirao sumu od 80,160 dinara, kojeg je na uključivanje u akciju navela želja da pomogne maloj Heleni.

Zajedno sa suprugom sam video akciju za pomoć maloj Heleni i uključio se slanjem SMS poruka, ali i ovo je bio još jedan sjajan način da se doprinese sakupljanju sredstava. Izuzetna je čast provesti veče u društvu Marka Marina i Radovana Pankova, pogotovo zbog toga što od samog rođenja posedujem člansku kartu FK Crvena zvezda i veliki sam navijač kluba. Dugo pratimo rad Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, pohvalio bih način na koji animiraju ljude da se uključe u humanitarnu akciju i želeo bih da pošaljemo takođe i poruku celoj Srbiji da se uključi u ovu humanitarnu akciju i pomogne makar slanjem jedne SMS poruke.

Marko Marin, koji je odmah pristao da se uključi u akciju sakupljanja sredstava za Helenu i večera sa donatorom, pozvao je još jednom celokupnu javnost da se uključi u ovu humanitarnu akciju.

– Zahvalni smo Zoranu na sumi koju je izlicitirao, i što se priključio akciji za pomoć u Heleninom lečenju. Zaista je prijatno biti u društvu dobrih ljudi, koji su pritom i veliki Zvezdaši. Apelujem na javnost da se priključi akciji i da svi zajedno pomognemo maloj Heleni, i pozivam sve da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu.

Na njega se nadovezao i klupski kolega Radovan Pankov koji je došao kako bi takođe pružio podršku Heleni u procesu lečenja.

– Naša dužnost kao igrača Crvene zvezde jeste da uvek pomognemo kada možemo, i tako će biti i sada i ubuduće. Imamo veliku odgovornost, i zbog toga želimo da damo i lični primer i da još jednom pozovemo ljude da se uključe u akciju.

Trogodišnja Helena Gavran trenutno je u Parizu gde se lekari bore sa teškim tumorom koji je nažalost napao Helenu. U pitanju je maligni tumor na mozgu (meduloblastom IV gradus) I za njegovo lečenje je potrebno blizu 500.000 evra, od čega je sakupljeno više od polovine potrebne sume, a svi mi smo potrebni Heleni kako bi njena porodica što pre sakupila sredstva za njeno lečenje. Heleni možete pomoći I na sledeće načine:

– Slanjem SMS poruke sa tekstom 707 na broj 3030

– Slanjem SMS poruke iz Švajcarske sa tekstom human707 na 455

– Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92

– Uplatom na devizni račun: 00-540-0004253.9

– IBAN: RS35160005400004253935

– SWIFT/BIC: DBDBRSBG

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter