0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: Novom Pazaru derbi protiv Metalca, Kabel pobedio Vranjance

Objavljeno: 20.10.19 u 21:15

U derbiju 15. kola Prve lige Srbije Novi Pazar je dokazao da je nepobediv kada utakmice igra u gradu kraj Jošanice.

Ne pamtimo kada je trka za plasman u Superligu Srbije bila ovako neizvesna. Deset klubova se posle 15 kola bori za jedno od tri mesta koja bi mogla da odvedu u ‘elitu’. Čak tri tima na čelu tabele imaju isti broj bodova, a to su Grafičar, Metalac i Kabel, s tim da ‘B’ tim Crvene zvezde ima utakmicu manje.

Derbi 15. kola Prve lige Srbije odigran je u Novom Pazaru gde je domaćin sa 2:1 pobedio Metalac. Posle ne previše zanimljivog prvog poluvremena domaćin je poveo u 51. minutu preko Đokića. Četa Aleksandra Stankovića izjednačila je u 60. minutu, a ponovo je precizan bio Katanića. Pobedu Novom Pazaru u 71. minutu doneo je Hot. Tim iz grada kraj Jošanice sada ima 25 bodova, samo bod manje od Grafičara, Metalca i Kabela.

Kabel je na svom stadionu sa 1:0 pobedio Dinamo iz Vranja. Trijumf timu iz Vojvodine doneo je Pantelić u 29. minutu. Sigurno da je posao gostima bio otežan u 20. minutu kada je iz igre isključen Segun.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter