0
Evropske lige

FOTO: Tviter

OPŠTA TUČA U ORENBURGU: Isključen ‘Grof’ – Božović za HotSport objašnjava šta se dogodilo!

Objavljeno: 20.10.19 u 14:31

Fudbaleri Krila Sovjetov ostvarili su i treću uzastopnu pobedu u ruskoj Premijer ligi, a meč u Orenburgu obeležila je tuča u finišu utakmice.

Ekipa Miodraga ‘Grofa’ Božovića u 13. kolu Premijer lige došla je do pobede golom Paula Antona u 18. minutu meča i nalazi se na deobi šeste pozicije sa Uralom.

Od samog meča uzbudljivija je bila završnica, tačnije zaustavno vreme, kada su domaći zbog igranja rukom Nikite Černova tražili jedanaesterac. Kapiten Krila Aleksandar Anjukov ramenom je u gužvi zakačio defanzivca Andreu Čekanova i direktno dobio crveni karton. 

Igrači oba tima pokušali su da razdvoje saigrače, a u gužvi je najgore prošao Miodrag Božović koji je poslat u svlačionicu.

Božović je za HotSport nakon meča prokomentarisao šta se dogodilo.

– Bez razloga su domaći igrači zakuvali tražeći penal u zaustavnom vremenu, a onda je nastala frka između igrača pošto je njihov fudbaler napao našeg. Samo sam želeo da smirim situaciju i izvukao crveni karton bez razloga pošto sudija nije dobro video. Na kraju je najvažnije da smo ostvarili novu pobedu i pobegli na visoko šesto mesto. Momci zaslužuju sve pohvale i nastavljamo dalje prema našem cilju – rekao je Božović za HotSport.

Pripremili Aleksandar Ilić i Mirko Marković 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter