2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ERIK JIRKA ZA HS: Lepo mi je u Nišu, ali je moj cilj da se nametnem Milojeviću da me vrati u Zvezdu!

Objavljeno: 20.10.19 u 23:45

Fudbaleri Radničkog odigrali su u 12. kolu meč protiv Napretka iz Kruševca. Nišlije su slavile sa 4:1.

Ponovo Radnički liči na ekipu iz prethodne sezone, igrali su igrači niškog kluba požrtvovano na terenu, sa mnogo trčanja, a posle dugo vremena videli smo visoki presing na polovini protivnika. Jedan od četiri pogotka postigao je i slovački fudbaler Erik Jirka koji je sinoć ‘leteo po terenu’.

– Bila je ovo dobra utakmica za nas. Drago mi je što smo bili ubedljivi protiv teškog protivnika. Napredak je ekipa koju poštujem i koja ima kvalitet da dobije svakoga. Mi smo postavili našu igru večeras i dominirali smo od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Pobedili smo, imamo malo vremena i treba da se maksimalno koncentrišemo na narednog protivnika. U sredu sledi meč u Kupu Srbije protiv Bačke, pozivam navijače da dođu u velikom broju – ističe Jirka.

Jirka se osvrnuo i na postignuti gol.

– Uvek mi je drago kada zatresem mrežu, a još draže mi je kada tim pobeđuje. Bio je rođendan našim navijačima ‘Meraklijama’, drago mi je da smo ga ulepšali dobrom igrom i značajnom pobedom – rekao je Jirka.

Jirka ističe da mu je na ‘Čairu’ veoma lepo, nada se da će nastaviti da pruža dobre partije.

– Lepo mi je dok igram na ‘Čairu’. Ne razmišljam trenutno o drugim klubovima. Pokušavam da se skoncentrišem na igru, dok god mi traje pozajmica mislim o Radničkom, a ukoliko kroz dobre igre uspem da se nametnem treneru Milojeviću za mesto u Zvezdi, neka tako bude – rekao je Jirka.

0
0

2 Komentara

  1. Samo se ti nadaj! Treba da znaš da pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, ne voli brze igrače, prema tome nema šanse da se ti vratiš u Zvezdu dok je on trener! On više preferira spori, neborbeni fudbal, bez kreacije na sredini i bez presinga i energije! Uoistalom tako Zvezda igra! Njegovi favorite su kraljevi sporaća kao Milunović, Jovičić, Jovančić, Ben i Boaći a nekad u ovu grupu njegovih favorite su bili i Savić, Stojković I Čaušić. Mi navijači Zvezde se sećamo njegove briljantne zamisli kada je protiv PSŽ, u Parizu, sa sporim igračima u timu Zvzde želeo da parira PSŽ i da umrtvi njegove brzance sa našim puževima! I šta se desilo! Ništa posebno, popili smo smo jednu laganu šesticu! Prema tome, vi sadašnji brzanci kao ti, Simić, Jevtović i Vukanović, se ne uklapate u njegove zamisli o dekadentnoj igri Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter