0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

DEGENEK: Da vratimo Zvezdu tamo gde pripada, ne zavarava nas kriza Totenhema

Objavljeno: 20.10.19 u 15:10

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek osvrnuo se na prethodni period, ali i ono što predstoji Crvenoj zvezdi.

Nakon pobede nad Radom 3:1 fudbaleri Crvene zvezde okrenuli su se pripremi gostovanje Totenhemu, koje je na programu u utorak, 22. oktobra, od 21 sat.

– Idemo u London sa željom da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Susrećemo se sa prošlogodišnjim finalistom tog takmicenja i niko od nas igrača ne očekuje lak posao. Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti ovom meču maksimlno ozbiljno. Zvezda je u prošle dve sezone odmeravala snage sa engleskim ekipama Arsenalom i Liverpulom i siguran sam da će to pomoći stručnom štabu u pripremi ove utakmice. Mi ćemo izaći na teren potpuno spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što šef traži od nas i da obradujemo zvedaše – rekao je Degenek.

Nakon dva odigrana kola izabranici Vladana Milojevića zauzimaju drugo mesto u grupi B Lige šampiona.

– Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i već nakon dva kola smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde i pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja.

Degenek se osvrnuo i na naporan period koji je za njim.

– Reprezentativna pauza je bila izuzetno naporna, promenio sam nekoliko vremenskih zona i mnogo aviona. Ipak, radio sam kvalitetno, odigrao utakmicu i vratio se još spremniji. Čast je za svakog fudbalera da brani boje svoje reprezentacije, to je pokazatelj da se dobro radi u klubu. Zato sam ponosan što u ovom trenutku imamo jedanaestoricu reprezentativaca. Siguran sam da će ih u budućnosti biti još više – poručio je Degenek.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter