12
Domaći fudbal

VIKTOR SAVIĆ O PENALU ZA ZVEZDU: Sramota me našeg fudbala! ‘Delije’ i ‘Grobari’, idem sa vama da protestujem! (FOTO)

Objavljeno: 19.10.19 u 11:05

Ponovo se digla prašina oko penala dosuđenog za Crvenu zvezdu na utakmici sa Radom koju je lider šampionata rešio u svoju korist 3:1.

Naime, Crvena zvezda je do drugog gola stigla posle penala koji je skrivio golman Mirković nad Rodićem. Kada se pogleda ponovljeni snimak čini se da kontakta nije bilo i da je golman Rada čisto startovao na loptu, što on i sam tvrdi. Sa druge strane Milan Rodić kaže da je penala bilo, da je zakačen po kolenu.

Danas se na Instagramu oglasio i poznati glumac Viktor Savić, inače veliki navijač Crvene zvezde, koji je poručio da ove stvari ne trebaju njegovom voljenom klubu i da čelnike srpskog fudbala treba da je sramota.

– – Svi znate da sam Zvezdaš, i evo da skapirate više.. i mene (nas) je sramota zbog svega ovoga u našem fudbalu. Ako iko ikada odluči da ide da protestuje ispred FSS, bilo Grobar ili Delija ili ko god neka računa na mene – napisao je Savić.

0
0

12 Komentara

  1. Pa nije va!lda Zvezda naredila sudiji da svira penal!? Nije svirao čist penal na Marinu.Dakle problem je sudija neznalica,kojj time ne cini uslugu Zvezdi.Naprotiv!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste golman startovao na loptu, ali lopte nema, skonio je Rodic.
    I sta je trebao Rodic da ceka da ga ovaj polomi, normalno da ga je preskocio.

    0
    0
    Odgovori
    • Golman je plivao stil u plićaku, nije se bacio u duboko. Kontakt je napravljen evidentno se vidi na usporenom skraćenom snimku kako trsi Rodiću po kolenu.Izbačeno je 4,5 frejmova cirka 25 stotinki sekunde u montaži kako bi se izostavio kontakt moment ali vidi se zamah i trajektorija ruke. Penal čist i opravdan. Kad slabiji igraju protiv jačeg odmah se bune kad ne prođe šmucing koji je navežban. To je politika poštenje je prvi korak u propast.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter