13
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Partizan napadao, Sadik promašivao, Mladost slavila – novi kiks crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.19 u 16:55

U meču 12. kola Superlige Srbije fudbaleri Mladosti savladali su u Lučanima ekipu Partizana rezultatom 1:0 (0:0).

Crno-beli su mislima, verovatno, mislima već u utakmici protiv Mančester junajteda (četvrtak, 18:55h), ali je prethodno bilo potrebno da se preskoči vrlo neugodno gostovanje u Lučanima. I tu su se ponovo ‘sapleli’.

U prvom poluvremenu nije viđeno previše dešavanja. Domaći su se uglavnom branili i iz kontranapada pokušavali da ugroze favorizovanog rivala, koji je imao inicijativu, ali nije uspeo to da materijalizuje.

U nastavku je uspeo da dođe do nekoliko ozbiljnih prilika. I uglavnom je u njima bio Umar Sadik, ali nijednom nije uspeo da pogodi mrežu.

Nigerijac je u 65. minutu imao najbolju šansu. Idealno je Sejduba Suma proigrao Umara Sadika, koji se oslobodio svog čuvara i bio je potpuno sam na deset metara od gola.

Mogao je da bira, ali je ‘odabrao’ da pogodi golmana Zečevića. Kada se to ne iskoristi, obično stigne kazna.

Nju je sproveo Lazar Jovanović, koji je u 77. minutu iz kontranapada iskoristio centaršut Lekovića i matirao Stevanovića iz drugog pokušaja.

Samo tri minuta kasnije novi zicer imao je Sadik. Izborio se za prostor, oslobodio Šatare, ali je ponovo Zečević odbranio šut ‘jedan na jedan’.

U finišu su šanse imali i Đorđe Ivanović i Zoran Tošić iz slobodnog udarca, ali je Partizan ostao na nuli, napravio je kiks i ponovo ispustio vredne bodove.

MLADOST – PARTIZAN 1:0 (0:0)
(Jovanović 77)

Stadion u Lučanima;
Sudija: Novak Simović.

Mladost: Zečević – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Jovanović – Pavlović, Eliomar, Radivojević – Odita.

Partizan: Stevanović– Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Natho, Asano – Sadik.

0
0

13 Komentara

  1. Dosao Medvedev..Naredio da Splicani izgube..Mrzi covek Hrvate..A od kuma…Stan Mladosti,stani stani,Mapetovci vam nisu ravni..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam navijač Partizana ali da se niko ne ljuti od današnje prve jedanaestorice, u timu kakav je Partizan mogu da igraju samo Tošić i Natho, i niko više! Nije mi jasno zašto malo više ne igraju Đ. Ivanovoić, F. Stevanović, L.Pavlović i A. Lutovac?! Partizan pod hitno mora dovesti dva centarfora i naravno mora da igra na sredini terena sa najviše 1 do 2 dodira lopte. Savo Milošević je talentovani trener ali sa ovakvim pojedincima, njemu su ruke zavezane!

    0
    0
    Odgovori
    • E ZA OVAKVE POJEDINCE
      TREBA DOBAR TRENER A NE
      AMATER POCETNIK. NE MOZES IMATI 11DOBRIH I
      SKUPIH IGRACA, ALI MOZE SE JEDAN DOBAR ISKUSAN
      TRENER. PA I SKUP. IMALI BI
      DUPLO BOLJI REZULTATI.
      JAKO JE BILO U KKP SA
      CANKOM. CANAK I SA OVE
      KISARKASE BI IGRAO TOPLO
      HLADNO. TRENER JE MNOGO VAZNA STVAR ,A MI
      U FUDBALU NEMAMO.
      DA AMATERI VODE TIM.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter