2
Evropske lige

FOTO: YouTube

SJAJNI IBRAHIMOVIĆ: Došao bih u Bolonju zbog Mihe! Rekao mi je ‘Ovde bi svi trčali za tebe’!

Objavljeno: 19.10.19 u 13:20

Sjajan intervju dao je Zlatan Ibrahimović za ‘Gazetu delo sport’, a govorio je o Napoliju, Interu, Milanu i Bolonji.

Šveđanin ima 38 godina, ali i dalje igra kao da je mladić. Ostalo je da završi sezonu u Los Anđeles Galaksiju, a onda postaje slobodan igrač, jer mu ugovor ističe u decembru. Sve su glasnije priče o njegovom povratku u Evropu, tačnije Italiju. Zlatan Ibrahimović je istakao da bi u Napoli došao zbog dokumentarca koji je gledao o Maradoni.

– Gledao sam dokumentarac o Maradoni i baš mi se svideo. Grad ga je baš voleo, poželeo sam i ja da osetim tako nešto u Napoliju. Voleo bih da ponovim ono što je Maradona tamo uradio. To ne znači da ću otići u grad pod Vezuvom. Sa mnom bi ‘San Paolo’ bio uvek pun, plus tu je Karlo Anćeloti, jedan velikan – rekao je Ibrahimović.

Ibrakadabra je otkrio da ga je u Bolonju zvao Siniša Mihajlović koji se hrabro bori sa leukemijom.

– Mihajlović je prijatelj i kad bih izabrao Bolonju to bi bilo samo zbog njega. Nedavno smo razgovarali. Rekao mi je: ’Zlatane, ovde bi drugi trčali za tebe, samo treba da stojiš gore i daješ golove’. Hvala mu, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim zvaću ga odmah. Jer i dalje mogu da dam 20 golova u Seriji A, a ona je i dalje referentna tačka za napadača, najteža liga – rekao je Ibrahimović.

Šveđanin je na kraju dodao da je Milan katastrofa.

– Milan je katastrofa, tamo puno pričaju, a malo rade. To više nije klub u koji smo se nekada svi zaljubili. Čini mi se da je previše pogrešnih ljudi u klubu. Maldini nema ono što je potrebno za direktora kluba. Kao igrač je bio jedan od mojih omiljenih, ali nije dobar direktor. Nije mu lako da radi sa ograničenim resursima – rekao je Ibrakadabra.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter