9
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ POSLE PORAZA: Ovo je sasvim normalno!

Objavljeno: 19.10.19 u 20:32

Trener Partizana najavio je da će biti teško u Lučanima i to se obistinilo.

Partizan je sada ogromnih sedam bodova iza Crvene zvezde i trka za titulom gotovo je izgubljena. To je Milošević u dva navrata već i rekao posle kikseva crno-belih, a posle novog u Lučanima je rekao da je problem njegovog tima kratka rotacija.

– Najavio sam da će biti teško izdržati u ovom ritmu, jer nemamo dovoljno igrača da rotiramo, što se videlo protiv Mladosti. Ovo danas je bila baš posledica toga – rekao je Savo Milošević.

Čak je istakao da je sve ovo za njega normalno.

– Igrači nisu dovoljno odmorni i spremni. Ovo je sasvim normlano. Ništa nije neobično u našoj situaciji – zaključio je Milošević.

0
0

9 Komentara

  1. Jako me iritira ta prica da je titula izgubljena, to klasicna alibi prica u smislu bolje to odmah reci, pa ako se desi da nadoknade bodove onda ce on biti madjionicar i napravice cudo! A to sto nemas ekipu da budes prvi to ne kazes, evo sad je prvi put receno da nemas igrace da rotiras, sto i jeste istina. Partizan je dobra ekipa, ali bas to, klupa je tanka i to je razlog zasto ce biti oscilacija.

    0
    0
    Odgovori
    • KLUPA TANKA, UPRAVA JOS
      TANJA ,TRENER AMATER.
      HOCEMO PRVACI. E NE MOZE. TACNO DA FORSIRAJU ZVEZDU, ALI MI
      IGRAMO KRIMINALNO LOSE.
      SKUPA SVE JE SLABO.

      0
      0
      Odgovori
  2. STO IH NISI ODVEO U NEKI DOM ,DA LESKARE I ODMARAJU. IGRA VAM JE
    DRUGOLIGASKA. OVO JE
    MNOGO SLABO. SPORO,
    BEZ PASOVA NEMA BRZINE,
    NEMA SUTEVA. MA NEMA
    NISTA. STA BRE VI RADITE NA PRIPREME. SRAMOTA.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je za tebe normalno da „razbijemo“ lidera na tabeli (Zvezdu) a a da izgubimo od Voždovca i od Mladosti onda za mene Ti (Savo) nisi normalan.

      0
      0
      Odgovori
  3. Moze Milosevic da prica bajke ali ovo je njegovo maslo.Sto ne kaze javno da u Partizanu igraju igraci limitirani i nikako za savezni rang.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter