10
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

OGLASIO SE I RODIĆ: Bio je penal, Marković me je udario u koleno (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.19 u 23:09

Crvena zvezda je savladala ekipu Rada rezultatom 3:1 na otvaranju 12. kola Superlige Srbije.

Domaćin je poveo već u šestom minutu, a u 38. minutu sa bele tačke povisio je prednost Zvezde na 2:0 Marko Marin. Dosta polemike povelo se zbog jedanaesterca, a Milan Rodić otklanja sve dileme

– Kod pomenute situacija sam išao sa jasnonm namerom da preskočim golmana. Međutim, prilikom skoka me je nogom udario u koleno i pao sam. Penal je bio – rekao je Rodić

FOTO: Crvena zvezda

0
0

10 Komentara

  1. Evo ljudi upitajte se zasto svako kolo mora biti penal za zvezdu, ili neregularan gol?Zasto? evo protiv slabog RADA I TO NE ZA PRVI GOL NEGA ZA DRUGI DA SE EVENTUALNO NE DOGODI IZNENADJENJE. ZNACI ZVEZDA MORA DA POBEDI, MORA DA OSVOJI TITULU. JEDNOSTAVNO MORA. UBEDJAN SAM DA SAMO BUDALA NE ZNA KO OVO SVE RADI, KO OVO NAREDJUJE. KO JE OD MLADOSTI FANATICNI ZALJUBLJENIK U ZVEZDU. POSLE INDJIJE I NAPRETKA I SVE HALABUKE NAREDJENJE GLASI: NA SVAKOJ UTAKMICI C.ZVRZDE OBEZBEDITI POBEDU NE BIRAJUCI SREDSTVA. UKLJUCITI SVE POTREBNE SNAGE ZA OSTVARENJE CILJA.( FSS, SUDIJSKU ORGANIZACIJU,PRITISAK NA PORODICU SUDIJE,MEDIJSKI POKRITI DOGADJAJ DA I AKO NIJE BIO TAJ PENAL, PA BOZE 2-3 PENALA PRE TOGA NIJE SVIRANO ZA NAS ITD. EVO MOLIM SVE MISLECE LJUDE DA MI OBJASNE AKO NIJE OVOAKO A KAKO JE TO ONDA I ZASTO SE OVO RADI?

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj reprezentativcu…????Sram te bilo !!!!Pa na snimku se sve vidi!!!Koje bre koleno?????Zvezdan Terzic vam je pamet popio!!!!Kako ne shvatate da ce vas narod pamtiti po ovim zlodelima a necemu sto ste toboze dobro uradili?????

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja iskreno mislim da ovo nije bio penal za Zvezdu ali isto tako nije bio ni za Rad. Takodje,par minuta pre dosudjenog penala Zvezdi sudija nije dosudio cist penal za Zvezdu kada je igrac Rada u svom sesnaestercu rvackim zahvatom oborio Jovancica. Sve u svemu,moje misljenje je da nama trebaju strane sudije jer ove domace ili namerno prave cirkus ili nemaju veze sa sudjenjem.

    0
    0
    Odgovori
    • To da nije penal za Rad ili jeste je nebitno, najvažnije je saznanje da igrači Crvene zvezde znaju d aje dovoljno da uđu u kazneni prostor i dobiće penal ako padnu ili ako im neko priđe je toliko relaksirajuća stvar u igri da je svima jasno o kakvom takmičenju se radi. Ovoj je Liga Crvene zvezde koja radi šta hoće prko isntitucija države, državnioh banaka, organa FSS i rivalskih klubova.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter