0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

DAN ZA PAMČENJE: Vulić i Jovičić ulepšali osnovcima dan (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.19 u 17:06

Dan pred utakmicu sa Radom, koja se igra sutra od 20 časova na našem stadionu, fudbaleri Crvene zvezde proveli su dan u druženju sa preko 360 školaraca.

Ovoga puta su Miloš Vulić i Branko Jovičić posetili Osnovnu školu „Branko Radičević“ na Novom Beogradu i tako ulepšali dan najmlađim osnovcima.

Preko 360 mališana iz škole stare više od jednog veka sa nestrpljenjem je čekalo da se pojave fudbaleri Zvezde. Kako su Vulić i Jovičić kročili u dvorište, kojim je odzvanjalo „Zvezda, Zvezda“, nastao je pravi delirijum i vriska mališana koji su trčali ka svojim idolima.

Naravno, ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake koji su oduševljeno pričali o danu za pamćenje. Takođe, naši fudbaleri nasmejani su delili autograme najmlađim navijačima, a mališani su nestrpljivo čekali da dobiju uspomenu za koju smo sigurni da će čuvati do kraja života. Nije izostalo ni uobičajeno fotografisanje, a osmesi osnovcima nisu silazili sa lica.

Bio je to svakako dan koji će osnovci zauvek pamtiti, a naši fudbaleri su još jednom imali priliku da uživaju sa najmlađim navijačima.

Istakli su iz kluba da će i ubuduće nastaviti da posećuje osnovne škole. Ideja je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvalio svim zaposlenima u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ koji su učinili sve da đaci i fudbaleri uživaju u druženju.

FOTO: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter