1
Domaći fudbal

FOTO: FK Bežanija

ŽIVI SVOJ SAN: Doveo Bežaniju do polufinala LŠ u ‘Fudbal menadžeru’, pa dobio posao u pravom klubu!

Objavljeno: 15.10.19 u 12:09

Fudbalski klub Bežanija zaposlio je mladog Andreju Pavlovića u stručnom štabu zbog odličnog igranja igrice Football Manager.

Ovaj 22-godišnji Beograđanin je sa ‘lavovima’ u video igrici stigao do polufinala Lige šampiona posle 16 odigranih sezona, a u tom periodu je osvojio 10 vezanih titula šampiona Srbije i šest Kupova.

Kontaktirao je Bežaniju u realnom svetu, dostavio im svoje rezultate u igrici i oni su mu odgovorili tako što su mu ponudili posao u stručnom štabu kao analitičar.

– Ne bih da se hvalim, ali sam svojevrsna legenda u svom FM univerzumu. Kontaktirao sam ih i pokazao i moje rezultate na FM i sugerisao da bih mogao da im pomognem jer volim statistiku. Nisam očekivao da će me pozvati. Posle prijateljskog razgovora sa direktorom on me pitao da li bih mogao da dođem u subotu na prvu utakmicu i vidimo kako će da prođe. Nisam mogao da verujem, bio sam šokiran kada su me pozvali – rekao je Pavlović za ‘Sportbible’.

Bežanija je zbog finansijskog kolapsa napustila Prvu ligu Srbije i od ove sezone u šestom rangu, Međuopštinskoj ligi Beograda.

– Trenutno volontiram u klubu kao i svi zaposleni i igrači. Možda samo sektetar i lekar dobijaju neki novac ali ni to ne mogu da tvrdim, nije obavezno da dolazim na svaku utakmicu. Dođem kada mogu i to im znači, uglavnom je vikendom kada sam ja slobodan od mog primarnog posla tako da je to olakšanje – napisao je Pavlović na Redditu.

– I dalje sam u šoku. Istovremeno sam i preplašen i uzbuđen. Velika prednost je što trenutno ne očekuju mnogo od mene, ali sam spreman.

Inače, Pavlović je student medicinskog fakulteta.

– Ako se pojavi šansa, voleo bih da budem skaut ili analitičar. O tome sanjam odavno i bilo bi baš lepo. Bežanija trenutno ne može da me plaća, ali radim ovo jer volim klub i posao. Nadam se da ću u budućnosti biti i plaćen da radim nešto što volim – kaže Pavlović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter