0
Fudbal

USPEH SRBINA: Milojevic zaustavio Lipija na Filipinima

Objavljeno: 15.10.19 u 19:31

U meču kvalifikacija za SP naš stručnjak uspeo je da ostvari veliko iznenađenje i zaustavi favorita.

Naši treneri su rasuti po čitavom svetu, a mnogi nisu znali da je Goran Milojević na kormilu selekcije Filipina. Uspeo je rpski stručnjak da danas u azijskim kvalifikacijama za SP u Kataru zaustavi favorizovanu Kinu koju sa klupe predvodi slavni Marčelo Lipi.

Gosti su imali apsolutnu ulogu favorita i došli su po tri boda, ali se kući vraćaju samo sa bodom, što im je svakako malo po renomeu i planovima.

Milojević je nakon Crvene zvezde i Partizana gradio karijeru u Španiji počeo je da se bavi trenerskim poslom, a ispekao je zanat u Železniku, Radničkom iz Obrenovca, Smederevu, Rudaru, Košicama, Ruženberoku, Ermisu, Atletiku Balearima, a u avgustu je postavljen za selektora Filipina.

Uspeo je da ostvari istorijski uspeh sa najboljom selekcijom, a još jedan Srbin Risto Vidaković je treću godinu za redom sa tamošnjim klubom iz Manile šampion. Gde su naši stručnjaci, tu su i rezultati, a nema dileme da je junak tamošnjih navijača sada Goran Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter