1
Evropske lige

TRANSFER NAD SVIM TRANSFERIMA: Dinamo je na pragu najvećeg transfera u istoriji, premijerligaš spreman da plati 40 miliona evra!?

Objavljeno: 15.10.19 u 21:51

Dinamo iz Zagreba već dugo je sinonim za dobro poslovanje fudbalskog kluba na balkanu, a čini se da će ponovo pomeriti granice.

Hrvatski portal Tportal.hr navodi pozivajući se na Bličers report da bi španski fudbaler Dani Olmo ovog januara mogao da pojača Lester u tranferu vrednom 40 miliona evra!

Nakon prodaje Harija Megvajera u Mančester Junajted ‘lisice’ imaju 80 miliona viška, a u potrazi su za igračem Olmovog profila, te će stati u red sa mnogim evropskim velikanima kako bi obezbedili njegov potpis.

Španac je stigao u Dinamo 2014. iz Barselonine škole fudbala „La Masija“ i od tada je konstantnom usponu. Mladu reprezentaciju Španije je letos vodio do evropske titule. Tokom minulog prelaznog rola Leverkuzen je za Olma nudio 25 miliona, a Dinamo je zadržao stav da ga ne da ispod 40 miliona.

Ukoliko se transfer Olma u Lester realizuje, biće to novi rekord na prostoru nekadašnje SFRJ. Do sada rekordni transfer drži takođe Dinamo kada je Marka Pjacu prodao Juventusu za 23 miliona evra.

0
0

1 Komentara

  1. Gospodo,, čak i sportsko novinarstvo, koje je dno novinarstva, u zemlji u kojoj je novinarstvo (i skoro svemu drugome) u čabru, trebalo bi da poštuju , bar osnovna, gramatička pravila. Jedno od njih kaže da se geografski nazivi/ toponimi pišu velikim prvim slovom.. Zato sledeći put neka bude klub na Balkanu, a ne „na balkanu“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter