0
Evrokupovi

OZBILJAN HENDIKEP ZA MANČESTER: Povredio se David De Hea pred dolazak u Humsku! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.19 u 23:55

‘Crveni đavoli’ u najgorem mogućem trenutku, a najboljem po Liverpul i Partizan, povredio se najbolji igrač tima sa ‘teatra snova’.

U meču kvalifikacija za EURO 2020, Španija je u Švedskoj obezbedila plasman na isti, a na golu ‘crvene furije do 60. minuta stajao je David De Hea.

Međutim, doživeo je povredu zbog koje više nije mogao da stoji na golu. Pao je na zemlju i zatražio izmenu, pa je hramljući napustio ‘zeleni tepih’, a zamenio ga je Kepa Arizabalaga.

Za sada nije poznato koliko će golman Mančester junajteda odsustvovati sa terena, ali je vrlo moguće da će pauzirati desetak dana, što znači da bi mogao da propusti veliki engleski derbi protiv Liverpula, a potom i gostovanje Partizanu narednog četvrtka.

Podsetimo, De Hea je branio na gostovanju ‘đavola’ u Holandiji ekipi AZ Alkmara, dok je u prvom kolu protiv Astane na golu bio Serhio Romero.

Slede vrlo važne utakmice za Mančester, tim koji je daleko od vrha tabele u Premijer ligi. Ova povreda došla im je baš u nezgodnom momentu.

 

 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter