0
Fudbal

NE BRINE GA PORAZ: Koji to fudbaler Crne Gore je doživeo posebne emocije prilikom gostovanja na Kosovu?

Objavljeno: 15.10.19 u 09:34

Tzv. selekcija Kosova je savladala Crnu Goru sa 2:0, a jedan igrač gostujuće reprezentacije je ovaj meč doživeo posebno emotivno.

U pitanju je Fatos Bećiraj, koji je rođen u Peći, a kada je u drugom poluvremenu utakmice ušao na teren stadiona ‘Fadilj Vokri’ u Prištini, dobio je ovacije publike.

To mu je posebno značilo, što je posle meča istakao u izjavi koju su prenele ‘Vijesti’.

– Hvala navijačima na dobrodošlici. Bile su to posebne emocije za mene, nikada neću zaboraviti. Kada sam odlučio da igram za Crnu Goru okolnosti su bile drugačije, sjajno sam primljen i imam veliku podršku u Crnoj Gori, ali ovo je bio specijalan meč za mene – izjavio je Bećiraj, a prenose ‘Vijesti’.

Crna Gora posle sedam odigranih utakmica ima samo četiri boda, bez trijumfa je i nema nikakvu šansu da se plasira na Evropski šampionat.

Tzv. selekcija Kosova je, pak, sakupila čak 11 bodova, jedan manje od Češke protiv koje se sastaje u sledećem kolu u direktnom okršaju za odlazak na EURO.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter