0
Domaći fudbal

FOTO: Atletico Madrid/Printscreen

AS TVRDI: Nema mesta za Šaponjića u Atletiku, evo šta čeka bivšeg fudbalera Partizana u januaru!

Objavljeno: 15.10.19 u 20:57

Atletiko Madrid je ovog leta najavio Ivana Šaponjića kao veliki zalog za budućnost, a sada mu je klub dao odrešene ruke da odabere klub u kome će se razvijati.

Kako prenosi španski ‘AS’, Atletiko Madrid i Dijego Simeone su obavestili bivšeg napadača Benfike i Partizana da ove zime može da potraži novi klub pošto smatraju da mu je potreban prostor da se razvija, a tu šansu neće dobiti na ‘Vanda Metropolitan’ stadionu.

Španski medij navodi da će Šaponjić ove zime biti u prilici da ode na pozajmicu kako bi stekao neophodne minute i iskustvo na terenu. Za sada nije navedeno koji su klubovi zainteresovani za Šaponjića, postoji mogućnost ostanka u nekom manjem španskom klubu ali i povratka u Portugaliju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Šaponjić je samo u prva dva kola (protiv Hetafea i Leganesa) bio na klupi Atletiko Madrida, dok od tada nije bio ni među igračima za protokol.

FOTO: Atletico Madrid/Printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter