0
Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Konačno sam i ja dočekao asistenciju od Ljajića

Objavljeno: 15.10.19 u 09:08

Sjajni napadač Srbije bio je dobro raspoložen posle trijumfa u Litvaniji (2:1).

Mitrović je u Viljnusu postigao dva gola i na taj način doneo trijumf ‘orlovima’. Oba puta asistent mu je bio Adem Ljajić.

– Da dočekam i ja da mi Ljaja asistira. Znamo se dugo, dosta sam dao takvih golova na treningu i to je jedan plus, kada znate saigrače i mislim da su oba gola došla iz toga što je on znao gde ću ja biti.

U 90. minutu imao je priliku za het-trik, ali nije uspeo po treći put da zatrese protivničku mrežu.

– Ta treća lopta je trebalo da uđe, ali uvek je tako, kad je vidiš u golu uvek se desi suprotno. Bitno je da smo dobili utakmicu i uzeli tri boda i idemo dalje.

Probudila se nada da bi Srbija kroz kvalifikacioni ciklus mogla do plasmana na Evropsko prvenstvo sledeće godine, jer je Portugalija izgubila od Ukrajine i stigla na samo bod od Kristijana Ronalda i drugova.

– Videćemo šta će biti u novembru, sa malo sreće možemo na EURO. Ono što je do nas odradili smo i sad čekamo dalje rasplet. Da dobijemo naše utakmice i da vidimo šta će biti dalje. Da se poboljša koncentracija i da se ostane u utakmici, imali smo padove pred kraj utakmice, gde smo dozvolili Litvancima da budu opasni – podvukao je najbolji strelac ‘orlova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter