0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ NAKON POBEDE: Postoje neke stvari koje je sve teže tolerisati!

Objavljeno: 14.10.19 u 23:30

Srbija je večeras na gostovanju savladala Litvaniju, a poraz Portugalije daje nadu ‘orlovima’ da mogu direktno na EP.

Ipak, selektor Srbije Ljubiša Tumbaković na konferenciji je spustio loptu.

Daleko smo, taj bod je jako daleko. Rekli smo ranije, da li može da se desi čudo, zavisi samo do nas. Ako pobedimo, čudo je moguće. Ukrajina je baš dobra ekipa, a Portugalija je ekipa koja je takmičarska, ali kada naiđe na ekipu koja joj je ravna, bilo je za očekivati težak rezultat – rekao je Tumbaković.

U završnici meča viđena je nervoza.

– Naravno da je bilo nervoze. Trebalo je da privedemo kraju utakmicu na način na koji je trebalo pri 2:0. Međutim, opet je pala koncentracija i opet je bilo nervoze posle primljenog gola. Ima mnogo stvari o kojima treba da razmišljam ozbiljno i to negativno – ističe selektor Srbije.

Istakao je da sve teže može da toleriše pojedine stvari kod igrača.

– Čak i da je bilo 3:0, opet ekipa pravi greške koje ne bismo smeli da dozvolimo. Bilo koga da zameniš od ovih reprezentativaca, i sledeći je reprezentativac i on mora da odgovori zahtevima. Svako ko uđe ima zadatak da uradi sve šta je njihov prethodnik igrao – rekao je Tumbaković.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter