3
Domaći fudbal

Vimeo.com/Ekonomia Online

POKLONIO SE VELIKOM PRIJATELJU: Savićević i delegacija FSCG posetili grob Fadilja Vokrija (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.19 u 17:26

U susret utakmici reprezentacija Crne Gore i tzv Kosova predsednik FS CG Dejan Savićević posetio je grob Fadilja Vokrija.

Savićević je došao na grob legendarnog fudbalera SFRJ i Partizana i na njemu položio cveće. Predsednik FS CG je istakao da mu je žao što nije bio u prilici da prisustvuje sahrani velikog prijatelja Vokrija.

– Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, jer sam bio na kongresu FIFA, pa sam iskoristio ovu priliku kada igramo protiv Kosova da posetim njegov grov i poklonim se sjenama Fadilja. On i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali još iz igračkih dana. Najviše smo se zbližili kada smo bili zajedno u vojsci. Miljanić je tada napravio sportsku četu, sastavljenu od fudbalera i reprezentativaca iz čitave Jugoslavije – rekao je Savićević i potom dodao:

– Tu se stvorilo jedno prijateljstvo, koje je nastavljeno kada je Kosovo postalo punopravni član UEFA i FIFA. Bio sam veoma tužan kada sam čuo da je preminuo. Mislim da je prerano otišao sa ovog sveta. Mogao je još mnogo da da kosovskom fudbalu. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova ali to je život. Žao mi je što nas je napustio tako rano – kazao je Savićević.

Vimeo.com/Ekonomia Online

0
0

3 Komentara

  1. BRAVO DEJO ! OPET SI
    POKAZAO VELICINU. PRAVA
    SI LJUDINA ! NE SLUSAJ OVE
    KAMELEONE I POTRCCI STO
    TE NAPADAJU !! BRAVO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter