14
Domaći fudbal

DOSTA JE BILO: Terzić rešio da se skloni, otišao za London!

Objavljeno: 14.10.19 u 12:00

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić napustio je Srbiju i neće se vraćati u zemlju dve nedelje.

Posle skandala na tivatskom aerodromu kada mu nije dozvoljeno da uđe u Crnu Goru zbog optužbi da je bio podstrekivač u slučaju ‘Kosovo’ kada Filip Stojković i Mirko Ivanić nisu želeli da igraju protiv ove lažne države u dresu Crne Gore, Zvezdan Terzić je odlučio da se povuče iz javnosti. Kako je potvrđeno HotSportu generalni direktor Crvene zvezde otputovao je u London gde će ostati skoro dve nedelje.

Tako će Zvezdan Terzić spojiti lepo u korisno. Prvo skloniće se od pritiska koji vrše mediji u Crnoj Gori pričama o navodnim kontaktima sa kriminalnim strukturama, a drugo da pripremi sve za dolazak Crvene zvedze u grad na Temzi gde je 22. oktobra čeka meč 3. kola ‘B’ grupe Lige šampiona.

Podsetimo, Crvena zvezda u petak od 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Rad u Superligi Srbije.

0
0

14 Komentara

  1. Ljudi da se razumemo,navijam za partizan,ali nisam bez glave… Vujosevic je bio sirov,a glumio je visoku inteligenciju,ali realno on jima karakter u odnosu na Covica i Terzica… Djuric je lopina iz starih komunistickih vremena i povezan sa svim i svacim..priznajem Ali Covic i Terzic su monstruozni likovi koji ne da ne vole Srbiju,nego mnogo gore… ali ne bih svi dokazi postoje da obojica bar po 10 godina kopaju krompir ili pisu disertacije…. Vuletic jeste prepotentan, ali nije lopuza i realno je partizanovac…
    Ostoja je pomalo seljak kao i svi mi Srbi,jer mi smo zemlja seljaka u svakom smislu ponajvise u pozitivnom smislu… Da vlast,SNS,sve stoji….
    ali seljak,voli Srbiju i nije mafijas kao ova dvojica iz KK i FK,koji uzgred nisu ni zvezdasi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok je VUCIC ,lopuzaTerza
    bahato ce da se ponasa I
    sepuri u sportu. Dokle ce
    kriminalci da mesetare u
    sportu. Najveci MULJATOR.

    0
    0
    Odgovori
    • Terzic se spakovao sa Grofom,Covic izudarao DZajica i hteo da preuzme FK.
      ALI,ALI ne lezi vrazecg mafijaska ruka u srbiji Covica zaustavlja i ostavlja Terzica na ovom mestu… A sada kobajagi ga ne pustaju!!!!
      Ha ha Ha Haha hahahahahaaaa.
      Sada sta dogovara, kladionice????

      0
      0
      Odgovori
  3. Otisao kod Kljuseva da ga geneticki pregleda koju je vrstu, jal indijskocergrsku ,jal montengrino izdajsku?
    Al i jednu i drugu znaju kano lopurdsko mafijasku sektu.
    Vratice se on dok deponuje na svoje racune ono sto je izdvojio za svoju malenkost od skorasnjih priliva!

    k

    0
    0
    Odgovori
  4. Debilu ograniceni…optuznicu treba da podigne nas sud,a ne medjunarodni,a to se odlaze tri godine….ali tesko vi sektasi to mozete da shvatite…previse je to za vas…marvo….

    0
    0
    Odgovori
  5. Vi samo znate da smisljate price i izmisljate.Da je za covjekom izdata potjernica zar bi se mogao slobodno kretati,ali kad ne znate sta cete vi se samo drzite praznih prica u koje samo vi,grobari,vjerujete.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li znas da je Terzic pobegao u CG kad je za njim bila raspisana poternica. Da li znas da ga je cuvao Micunovic B. i njegov kum iz Vojvodine koji je umro pre par godina.????? Kad se vratio i predao u Srbiji,na koji nacin je pusten iz zatvora???? Ko je i zbog cega unistio OFK Beograd.???
      On je vec bio u odlasku sa Grofom,kada je Covic isamarao DZajica… ali ga je neka jaka mafijaska ruka zastitila i ostavila na tom mestu…
      Zbog cega??????? Normalno da poternice nema jer je jednom pobegao,a posle su ga pustili,da bi sda odradjivao….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter