2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SKANDAL: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog Stojkovića i Ivanića!

Objavljeno: 11.10.19 u 16:31

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru, razlog je poznat.

Zvezdanu Terziću je zabranjen ulazak u Crnu Goru jer je označen kao podstrekivač reprezentativaca te zemlje da ne igraju protiv takozvane reprezentacije Kosova.

Problem je nastao početkom juna uoči utakmica kvalifikacija za EURO 2020 između Crne Gore i tzv. Kosova, kada su dvojica fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju, kao što ni tadašnji selektor „sokolova“ Ljubiša Tumbaković nije hteo da vodi ekipu.

Nekliko dana kasnije prvi čovek FS Crne Gore Dejan Savićević je u emisiji ‘Živa istina’ optužio prvog operativca Crvene zvezde da zajedno sa ‘Delijama’ stoji iza odluke koju su doneli Mirko Ivanić i Filip Stojković.

Zvezdan Terzić sada čeka let za Beograd.

0
0

2 Komentara

  1. Ova zabrana ulaska Terziću u C.Goru, još jedan antisrpski potez tamošnjeg režima. Oni hoće na silu da stvore animozitet prema srpskim klubovima Zvezdi i Partizanu. Za ovakav potez crnogorskog režima ne postoji racionalno objašnjenje! Da podsetim da izvesno crnogorsko regulatorno telo za komunikacije, pred svaku utakmicu srpskih klubova Zvezde i Partizana, u Evropi, kao i reprezentacije Srbije u bilo kojem sportu, zamrače ekrane i ne dozvoljavaju prenos. To je tako več godinama! Najnovije dostignuće crnogorskog režima je da zabrani prenos utakmice Bajern-Zvezda, iz Minhena, koja je trebao da se prenosi na Areni-1, a u okviru TV paketa kod crnogorskih provajdera. Zamislite, umesto utakmice Bajern-Zvezda na Areni 1, u C.Gori su dali utakmicu Dinama iz Zagreba, a na kanalu Arene-5 su takođe dali utakmicu Dinama iz Zagreba, tako da su ljubitelji fudbala u C.Gori, mogli da gledaju Dinamo, na dva kanala Arene, na A1 i na A5! Sve ovo mi je ispričao moj brat od tetke koji živi u Podgorici! Prema tome, zabrana za ulazak Terzića u C.Goru ima malo dublju pozadinu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter