10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRNOGORSKA POLICIJA: Terziću zabranjen ulazak zbog veza sa kriminalnim grupama

Objavljeno: 11.10.19 u 19:15

Crnogorske ‘Vijesti’ objavile su saopštenje MUP-a Crne Gore uz navodno objašnjenje zbog čega Zvezdan Terzić nije pušten u ovu zemlju.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić vraćen je danas sa aerodroma u Tivtu za Beograd. Po povratku u Srbiju prvi operativac crveno-belih je objasnio šta se dogodilo na obali Jadrana i za to optužio prvog čoveka FS Crne Gore Dejana Savićevića.

Sada su ‘Vijesti’ objavile tekst po kome Zvezdanu Terziću policija Crne Gore nije dozvolila ulazak u zemlju zbog navodne povezanosti sa kriminalnim grupama. MUP Crne Gore je dao kratko saopštenje:

– Službenici Uprave policije su danas sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju Z.T. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru. Z.T. je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru – piše u saopštenju.

Sa druge strane Zvezdan Terzić je rekao da je razočaran odlukom države Crne Gore.

– Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

10 Komentara

  1. Joj Franjevci kada bi poceli da hapse vase Fukcionere imalo bi tu i trgovine oruzjem i ilegalnog kladjenja pa narkotici…………………

    0
    0
    Odgovori
  2. Ova Crna Gora postaje smesna kao crtani. Svakom drugom brane ulaz. Prosli put zabranili nekim starletama. Ovo mu rade jer misle da je on uticao da Stojkovic i Ivanic ne igraju za Crnu Goru protiv Kosova i naravno kao opravdanje stavljaju nesto drugo ali eto. Tiraz je bitan.

    0
    0
    Odgovori
    • Znači šta? Polovina državljana da napusti zamlju, a drugo polovinu, sa to istom policijom, da izoluju bodljikavom žicom. I eto hapšenja o kom pričaš.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter