0
Evropske lige

SRCE DA PUKNE: Miha poslao rođendansku poruku, probudio emocije legendama Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.19 u 22:42

Svi su prilično emotivni kada je reč o Siniši Mihajloviću, pogotovo sada jer se prvi put javno obratio javnosti i gostima na Bolonjinoj rođendanskoj proslavi.

Ove srede Bolonja je na stadionu ‘Renato Dal Ara’ proslavila 110. rođendan kluba i tom prilikom odigrana je revijalna utakmica na koju su došle i legende Real Madrida.

Asovima poput Klarensa Sedorfa i Kristijana Karembeua, ali i svim ostalim prisutnim ljudima putem video poruke obratio se Siniša Mihajlović, trener Bolonje, koji nije mogao da bude prisutan na stadionu.

Naravno, svima je bilo drago što su videli Sinišu na velikom ekranu.

– Žao mi je što nisam sa vama. Kao što znate juče sam napustio bolnicu i uskoro ću se priključiti porodici. Ovom porukom želim da se zahvalim navijačima i svima koji su bili uz mene tokom lečenja. Ovo je veliki momenat za mene – rekao je Mihajlović putem ekrana i dodao:

– Želim da se zahvalim legendama Reala koji su došli na ovaj događaj. Specijalne pozdrave šaljem za Sedorfa i Karembeua. A Marku Di Vaju bih poručio: Moramo da pobedimo, kao i uvek. Napred Bolonjo, volim te! – završio je obraćanje Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter