0
Evropske lige

BRAVO: Bivši golman Partizana u timu kola Superlige Grčke (FOTO)

Objavljeno: 08.10.19 u 09:50

Pored važne pobede nad Atromitosom uz reprezentativne odbrane čuvar mreže PAOK-a se našao u timu 6. kola.

Čekao je i dočekao svojih „pet minuta“ Živko Živković na golu PAOK-a i u drugom meču za giganta iz Soluna pokazao je da su čelnici kluba napravili sjajan poteze letosnjim angažmanom posle tri sezone u Ksantiju. Crno-beli su ostvarili važnu pobedu na strani protiv Atromitosa i u stopu prate lidera Olimpijakos, a Srbin je briljirao na golu uz reprezentativne odbrane pokazao kvalitet. I ubrzo je stigla nagrada za bivšeg čuvara mreže Partizana, koji se našao u idealnom timu 6. kola šampionata Grčke. Pohvale je dobio i od saigrača i trenera za sjajan učinak u drugom meču na golu ekipe, koja želi da odbrani šampionsku krunu.

Dva „vruća“ gostovanja su odrađena prema planu i sledi mini odmor zbog pauze, a trka za bodove i sa velikim rivalom iz Atine nastavlja se 19. oktobra. Nema šta, Živko Živković polako postaje oslonac PAOK-a sa željom da u narednom periodu bude deo najbolje selekcije Srbije, a dobre odbrane treba da „donesu“ poziv selektora Ljubiše Tumbakovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter