Kolo za nama podiglo je buru, a u centru pažnje su ponovo večiti Crvena zvezda i Partizan, ponovo pljušte optužbe da je jedan tim guran od strane sudija, dok FS Srbije ćuti.

Prva sporna situacija dogodila se u Kruševcu kada je u 76. minutu El Fardu Ben oboren u kaznenom prostoru Napretka, a sudija Bojan Nikolić pokazao na ‘belu tačku’. Posle pregleda usporenog snimka čini se da je reprezentativac Komora prelako pao, ali ćemo detaljnu analizu dati stručnim licima, a vama šansu da svoje mišljen je iskažete u anketi. Zvezda posle tog penala nije povela, jer je Ben loptu poslao preko prečke, te je to olakšavajuća okolnost.


Druga sportna situacija je penal za Voždovac protiv Partizana u Humskoj. Igrao se 26. minut kada je posle velike greške poslednje linije crno-belih Stanisavljević je presekao loptu, zaobišao Stojkovića i pao. Sudija Marković je pokazao na penal, a na snimku se čini da kontakta nije bilo. Procenite sami:

Treća sportna situacija viđena je u 95. minutu kada je Voždovac bio u kontranapadu pri rezultatu 1:1, Stanisavljević je želeo loptu da ubaci u iznad ‘peterca’, Natho je startovao, lopta ga je pogodila u ruku, ali sudija Marković nije pokazao drugi penal na meču. Čini se da je u toj situaciji Voždovac oštećen, ali su ‘zmajevi’ vrlo brzo posle kardinalne greške Šehovića postigli pobedonosni gol.

FS Srbije mora hitno za sto, VAR je neophodan srpskom fudbalu, tačnije neophodno je spustiti ove nezdrave tenzije.

Da li je u ovoj situaciji bilo penala za Zvezdu?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...

 

Da li je Vladimir Stojković skrivio penal nad Stanisavljevićem?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...

 

Da li je u ovoj situaciji Voždovac oštećen za penal?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...