6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDRAG ROGAN: Zvezda je zaslužila pobedu, ali ne ovako!

Objavljeno: 07.10.19 u 12:34

Napredak je poražen od Crvene zvezde golom Marka Marina iz slobodnog udarca u 97. minutu, a evo šta je o tome rekao trener Kruševljana.

Predrag Rogan je čestitao Zvezdi na pobedi koja je bila zaslužena, ali ne na ovaj način.

– Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou, Zvezda je domninirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu – rekao je Rogan.

Potom je šef stručnog štaba Napretka bio emotivan.

– Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, jer treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne umanjujem pobedu Zvezde, ali ostaje bol da primite gol u zaostavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge.

Novinare je zanimalo zašto niko ne digne glas.

– Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, videli ste šta se dešavalo, ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete… ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice – završio je Rogan.

0
0

6 Komentara

    • Alo glodari dosta vise ne kenjajte setite se kako ste dobili Borac u Cacku crveni za igraca borca onda se igra dok se neda gol sest minuta produzetka Tosic napravio faul a sudija svirao faul nad Tosic zato cutite i ne serite visevza vase poraze druge krivite kapak

      0
      0
      Odgovori
  1. Sve i da kažemo da je postojao faul nad Vuliće, po novim pravilima fudbalske igre igrač protivničkog tima ne sme da stoji u živom zidu. Marin je baš tu uputio loptu. Ko ne veruje nek pogleda snimak. Znači gol je NEREGULARAN!!!

    0
    0
    Odgovori
    • А кога брига? После дербија се некаква тобоже комисија састајала истог трена а сад кад је све како су планирали, не треба да се састају. Дно дна. Мад ми је мило због ових из Напретка јер и они су слуге и не дижу глас док их сад није добро забољело… узгред, ни живи зид није постављен нормално. Голман даје играчу 80% гола на тацни а удаљеност још боља него пенал да шутира

      0
      0
      Odgovori
      • Niti sam ti drug niti sam glup. Ja nisam vređao ni tebe niti bilo koga. Ti se raspitaj kod nekog sudije (objektivnog) pa češ videti da nisi u pravu. A zašto se ljutiš i vređaš, vi ste pošteno pobedili a mi pošteno izgubili. Svi su zadovoljni, velikosrpski klub je prvi. JUHU

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter