0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

PROVERENI ADUTI: Zvezda ruši Napredak za skok na prvo mesto Superlige!

Objavljeno: 06.10.19 u 11:03

Uspeh u Kruševcu ima veliki značaj i Vladan Milojević neće previše kombinovati startnu postavu

Želja crveno-belih je da uspeh sa Olimpijakosom zapečate pobedom u Kruševcu. Crvena zvezda ima jasan plan, danas od 16 časova pod Bagdalom i svesni su da rušenje Napretka donosi skok na prvo mesto na tabeli.

Zadatak izabranika Vladana Milojevića je jasan, kako saznaje HotSport na teren će provereni aduti i jedino Kanjas muči muku sa povredom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Postoji mogućnost da nakon ‘stotinu utakmica’ mali odmor dobije Milan Borjan, koji ponovo putuje zbog obaveza u dresu Kanade i moguće je da na poziciji desno g beka umesto Marka Gobeljića ponovo nastupi Milan Gajić.

Od starta se očekuje da na sredini igrom diriguje bivši igrač domaćina Miloš Vulić, a u napadu se očekuje Aleksa Vukanović, takođe igrač koji je slavu stekao u istom timu. Nepisano pravilo je da protiv ‘svojih klubova’ igrači igraju najbolje i to je potrebno crveno-belima da se u Beograd vrate sa tri boda.

Projektovani sastav: Borjan (Popović), Gajić, Milunović, Degenek, Rodić, Jovančić, Vulić, Ben, Vukanović, Marin, Boaći.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter