8
Domaći fudbal

GDE JE I ŠTA RADI ŽIVKOVIĆ: Portugalski mediji pišu – ‘Andrija Živković je spreman da ‘baci’ dve godine karijere zbog novca’!?

Objavljeno: 06.10.19 u 12:39

Andriji Živkoviću ne cvetaju ruže, njegova fudbalska karijera je krenula silaznom putanjom, a čini se da mu fudbal više nije na prvom mestu.

Poslednji put u dresu Benfike igrao je krajem jula u prijateljskoj utakmici koju je njegov tim dobio rezultatom 1:0. Tada je proveo četiri minuta na terenu, a od tada… Nije upisao ni sekund. Svojevremeno ga je mučila povreda, ali takođe, Živković se ne nalazi u planovima Bruna Lagea.

‘Orlovi’ su pokušavali da mu pronađu novi klub tokom leta. Pisalo se o mogućnosti da ode u Tursku, ipak se odlučio da ostane u Benfiki.

U portugalskim medijima upravo je Andrija Živković danas bio tema, ‘Rekord‘ je preneo svoja saznanja vezano za nastavak karijere Živkovića. Portal je podsetio da Živković zarađuje tri miliona evra bruto na godišnjem nivou, iako nije odigrao ni minut u dresu Benfike, već je zaradio 740.000 evra.

Upravo je novac koji zarađuje bio razlog da ne prihvati nijednu drugu ponudu ovog leta, a činjenica da će od naredne godine zarađivati znatno više bila je dovoljna da ostane do kraja ugovora 2021. godine u Portugalu, gde bi trebalo da u poslednjoj godini ugovora zaradi čak pet miliona evra bruto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Navodno, odlična zarada, koja će od naredne sezone po slovu ugovora biti još i veća, razlog je što Živković letos nije želeo da prihvati nijednu drugu ponudu. ‘Rekord navodi da bi Živković bio spreman da žrtvuje naredne dve godine karijere kako bi mu bio isplaćen sav novac predviđen ugovorom.

U međuvremenu, Živković nije dobio ni poziv u reprezentaciju Srbije za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom i teško da će se, bar do zime njegov status promeniti.

 

0
0

8 Komentara

  1. Tamo gde i svi iz te takozvane partizanove skole. Izvikaju novine da su talenti,uvale ih menadzeri i posle godinu dve se vidi da nisu ni T od talenata. Setimo se samo kako je bio pozvan u reprezentaciju.Ej ti,kao nikada i nigde.Kadet Partizana pozvan u reprezentaciju.Jos nije ni za omladince Partizana igrao. Dakle Zivkovic,Lazar Markovic,Sveta Markovic,Gulan,Rnic,braca Scepovic,Knezevic,Brezancic,Smiljanic,Bogosavac,Jojic,Bosnjak,Kokir,Krneta,Zivko Zivkovic i jos 100-ak drugih. I to druga u svetu skola? Mozda po kvantitetu a ne po kvalitetu.Mada kada bolje sagledas situaciju Andrija Zivkovic i Lazar Markovic nisu iz njihove skole fudbala.Zivkovic je iz Nisa dosao bas kao Radonjic, Lazar Markovic iz Kragujevca.Isto tako Nastasic nije njihova skola jer je dosao iz valjevske Kolubare. Eto,imaju tog Milenkovica mada i on je sve losiji sto je pokazao i u mladoj i u a reprezentaciji. A gadjali se ciframa od 70-100 miliona,Mancester,Juventus,drzi przi.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim sve puca od zvezdine škole je li ubo jović gol makar na prijateljskoj gde vam je onaj joveljić, braća ona nema ih na mapi uopše, ajde jado beži sa naših vesti.

      0
      0
      Odgovori
      • Joveljic je u Frankfurtu,a ona braca su u Bredi i igraju svaku utkmicu.Da te potsetim da je i Marko Grujic zvezdina skola.

        0
        0
        Odgovori
    • I opet tako netalentovani vas guzimo i odučimo od fudbala. I opet tako netalentovani preveslamo i zajebemo pola Evrope i uvalimo im škart robu. Al eto ti si nas provalio tebe zajebati ne možemo. Zveda ti je zahvalna… Ili nije jer i nju smo zajebali pa joj uvaljivali razne Radonjiće i Bosančiće. I tako mi godinama živimo od naših antitalenata a vi od države. Ubi vas zavist i kompleksi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Manager.. ko igra za pare i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom ratniku.. igraces ti za OFK Beograd

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter