0
Evropske lige

BIZARNO: Dani Alveš je krenuo da izvede korner, a onda brzo pobegao, razlog je neverovatan (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.19 u 11:35

Često smo imali prilike da čitamo o čudnim i skoro neverovatnim razlozima za prekid fudbalskih mečeva, ali ovako nešto do sada nismo imali prilike da vidimo.

Na utakmici 23. kola šampionata Brazila na stadionu ‘Morumbi’ sastali su se Sao Paolo i Fortaleze, domaćin je slavio sa 2:1, a meč je na kratko bio prekinut iz bizarnog razloga.

Igrao se 25. minut nekadašnji as Barse, Juventusa i PSŽ-a Dani Alves krenuo je ka uglu terena kako bi izveo korner, ali je brže-bolje pobegao i zatražio je pomoć saigrača.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U tom trenutku pomoćni sudija je zatražio od igrača da se udalje od korner zastavice jer se na njoj okupio roj pčela, a jedna je ubola Alvesa u vrat.

Igrač gostujućeg tima sklonio je zastavicu na atletsku stazu, koja je potom vraćena na teren, a sa njom se vratio i roj pčela, na kraju je neko iz redarske službe odlučio da zastavicu pokrije vrećom, te je meč ubrzo nastavljen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter