0
Evropske lige

SERIJA A: Milan slavi Pepea Reinu, Đenova ispustila bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.19 u 22:53

Odigrane su i poslednje utakmice dana u Seriji A, a uzbudljivo je bilo u Đenovi.
Milan je nošen odličnom odbranom Pepea Reine došao do pobede, a nema sumnje da bi u slučaju da je Španac imao loš dan Đenova upisala pobedu večeras.  

Đenova – Milan 1:2 (STATISTIKA MEČA)

Domaći su u 7. minutu utakmicu otvorili velikom prilikom. Lukas Lerager je prošao nekoliko odbrambenih igrača u šesnaestercu, šutirao je desno, ali je Reina odlično reagovao. Reina je odlično oreagovao i u 37. minutu kada je uhvatio gotovo nezaustavljiv udarac Paola Giljonea.

Tri minuta kasnije Marko Pajac je napravio slalom kroz odbranu, šutirao je u levu stranu, a Reina je ponovo bio na visini zadarka. Ipak, kapitulirala je odbrana Milana, Lase Šone je raspalio iz Slobodnog udarca, Reina nije uspeo da ukroti loptu. U samoj završnici prvog poluvremena Rikardo Saponara je na klupi dobio Crveni karton zbog nesportskog ponašanja.

Samo šest minuta u nastavku trebalo je Milanu da dođe do izjednačenja. Teo Herenandez je napravio sjajan solo prodor, raspalio je iz srca šesnaesterca a Andrej Radu nije mogao da interveniše, te je došlo do izjednačenja.

Nakon konsultacije VAR pomoćnika Mauricio Marijani dosudio je penal zbog igranja rukom u šesnaestercu Davidea Biraskija. Frank Kesi je bio siguran izvođač najstrože kazne. Davide Kalabrija dobio je drugi žuti karton zbog grubog faula. Te će napustiti teren.

Mogla je Đenova do izjednačenja u 93. minutu, ali je Pepe Reina uspeo da odbrani penal Lasea Šonea i sačuva svoj gol i na taj način doneo je pobedu rosonerima.

Verona – Sampdorija 2:0 (STATISTIKA MEČA)

Domaćin je slavio ponajviše zahvaljujući Velosu, Portugalac je uspeo da zabeleži asistenciju i gol na današnjem meču. Već u devetom minutu je došlo do promene rezultata, na radost domaćih navijača Kumbula koristi sjajan centaršut Velosa iz kornera i dovodi domaći tim u prednost na samom startu utakmice.

Stepinski je imao šansu pred samu pauzu da povisi na 2:0, ali je Audero odlično reagovao na golu Sampe. Imali su i gosti svoje prilike preko Silvestrija i Kvaljarele, ali nisu uspeli ni na ovom meču da postignu pogodak. U 81. minutu Verona postiže i svoj drugi gol, pogodak je prvo pripisan Velosu, ali je zatim ustanovljeno da je na putu do gola Mura nezgodno reagovao i pogodio svoju mrežu.

Darko Lazović je počeo meč za domaće i odigrao solidnih sat vremena kada ga menja Vitale.

Serija A 7. kolo

Subota

SPAL – Parma 1:0 (1:0)
(Petenja 31)

Verona – Sampdorija 2:0 (1:0)
(Kumbula 9, Muru ag 81)

Đenova – Milan 1:2 (1:0)
(Šone 41 – Hernandez 52, Kesi 57)

Nedelja

12.30 Fiorentina – Udineze

15.00 Roma – Kaljari
15.00 Atalanta – Leće
15.00 Bolonja – Lacio
18.00 Torino – Napoli
20.45 Inter – Juventus

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter