0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DONETA ODLUKA: Evo gde se igra meč Trepče i Crvene zvezde…

Objavljeno: 05.10.19 u 09:17

Takmičarska komisija FS Srbije donela je odluku gde će biti odigran meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde.

Sledi gostovanje Crvene zvezde u Kruševcu sutra u poteri za nova tri boda, a onda pre pauze sledi megdan u Kupu Srbije. Odlukom takmičarske komisije FS Srbije koja vodi naše najmasovnije takmičenje, crveno-beli će gostovatu u komšiluku nadomak stadiona „Rajko Mitic“. Na Terazijama nisu hteli komplikacije i Trepča će ‘ugostiti’ šampiona Srbije na Banjici. Megdan će odigrati na neutralnom terenu Rada i zakazan je od 15 časova.

Crveno-beli u pohod na domaći trofej, koji čekaju od maja 2012. godine, krenuće bez reprezentativaca, koji od ponedeljka imaju obaveze i verovatno će biti odustni Milan Borjan, El Fardu Ben, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Njegoš Petrović i Milan Pavkov.

Pojedinci će dobiti ranije nekoliko slobodnih dana posle naporne serije utakmica, ali se realno očekuje da drugi tim Crvene zvezde bez problema prođe u naredno kolo Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter